Το Holiday for All συγκεντρώνει μια αισιόδοξη βιομηχανία κάμπινγκ

Το Holiday for All συγκεντρώνει μια αισιόδοξη βιομηχανία κάμπινγκ

Februar 5, 2023 0 Von admin

Η βιομηχανία του κάμπινγκ αναφέρει καλές στιγμές και μεγάλη υποστήριξη τόσο από αρχάριους όσο και από έμπειρους λάτρεις του κάμπινγκ. Όταν ολόκληρη η βιομηχανία συναντιέται στο Ferie for Alle στο MCH Messecenter Herning 24.-26. Φεβρουάριος 2023, είναι επομένως με μεγάλη πίστη στα πράγματα ενόψει της νέας σεζόν – και δεν λείπουν ούτε τα συναρπαστικά νέα.

Όταν η μεγαλύτερη εορταστική έκθεση της Σκανδιναβίας, Διακοπές για Όλους, για άλλη μια φορά ανοίγει τις πόρτες του για τρεις εμπνευσμένες ημέρες στα τέλη Φεβρουαρίου, η μεγαλύτερη έκθεση κάμπινγκ της Δανίας παίζει τον συνηθισμένο μεγάλο ρόλο της. Η έκθεση εντός της έκθεσης εκτείνεται σε 31.000 τετραγωνικά μέτρα σε εννέα αίθουσες και είναι αφιερωμένη στα πάντα μέσα στο κάμπινγκ – μια ξεκάθαρη μαρτυρία της αισιοδοξίας στον κλάδο.

– Τα κάμπινγκ είχαν μια υπέροχη χρονιά και το 2023 φαίνεται επίσης ότι θα είναι πολύ καλό. Η τάση είναι προς τη φύση και τη φύση, και αυτό είναι προφανώς καλό για τη βιομηχανία του κάμπινγκ – αυτό ακριβώς μπορούμε να προσφέρουμε. Τα κάμπινγκ της Δανίας έχουν μερικές από τις καλύτερες τοποθεσίες που μπορούν να δημιουργηθούν σε αυτή τη χώρα και εμείς οι Δανοί αγαπάμε να έχουμε ψηλά ταβάνια και να μπορούμε να ακούμε τα πουλιά να κελαηδούν, σημειώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ισαβέλα A/S Morten Kjeldsen και λέει ότι η πώληση βαγονιών ήταν επίσης ικανοποιητική.

Ταυτόχρονα, βλέπει μεγάλη δύναμη στο γεγονός ότι ο κλάδος του κάμπινγκ στο Ferie for Alle έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με τον υπόλοιπο κλάδο των διακοπών στο σύνολό του.

Διαφήμιση (διαβάστε περισσότερα μετά τη διαφήμιση)

– Είναι πολύτιμο ότι η βιομηχανία του κάμπινγκ μπορεί να συγκεντρωθεί στο Herning μαζί με εκπροσώπους από όλες τις άλλες μορφές διακοπών. Αυτό είναι σημαντικό – επίσης επειδή πολλοί άνθρωποι σήμερα κατασκηνώνουν και πηγαίνουν σε άλλα είδη ταξιδιών. Οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να περιμένουν ένα ευρύ φάσμα προσφορών και μπορώ να δω ότι ο εξωτερικός τομέας στο σύνολό του εκπροσωπείται έντονα φέτος, λέει ο Morten Kjeldsen, ο οποίος ανυπομονεί να επιδείξει ξανά προϊόντα και να συναντήσει νέους καθώς και υπάρχοντες πελάτες και επιχειρηματικούς εταίρους.

Κάμπινγκ στο Ferie For Alle
Το Camping συνεχίζει να καταλαμβάνει πολύ χώρο στο Ferie for Alle, όπου σύμφωνα με την παράδοση υπάρχει και η επιλογή του χειμερινού camping. Φωτογραφία: MCH/Lars Møller

Το μεγαλύτερο σούπερ μάρκετ κάμπινγκ των Σκανδιναβών

Ο Morten Kjeldsen δεν είναι μόνος κατά τη γνώμη του ότι, παρά την παγκόσμια κατάσταση, η βιομηχανία του κάμπινγκ εξακολουθεί να έχει τον άνεμο στα πανιά της.

– Το κάμπινγκ είναι ακόμα μοντέρνο και οι πρώτες εβδομάδες του 2023 έδειξαν επίσης ότι εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τη μορφή ταξιδιού. Φυσικά, ο κόσμος φαίνεται διαφορετικός από ό,τι πριν από ένα χρόνο, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε ως έμποροι και εισαγωγείς. Αλλά είμαστε έτοιμοι και η άνοιξη είναι προ των πυλών, δηλώνει ο Kim Godballe, υπεύθυνος για τις πωλήσεις στο Campex ApS. που έχει το πρακτορείο για το Hobby and Fendt στη Δανία – ότι το Holiday for All επίκειται τον κάνει εξαιρετικά χαρούμενο:

– Το Holiday for All είναι η τέλεια βιτρίνα. Συνήθως το αποκαλώ το μεγαλύτερο σούπερ μάρκετ κάμπινγκ στους Σκανδιναβούς. Είναι μια τεράστια ευκαιρία να μεταδοθεί το μήνυμα για την καλύτερη μορφή διακοπών στον κόσμο. Πού αλλού μπορείτε να βρείτε 60.000 πιθανούς πελάτες σε ένα Σαββατοκύριακο. Και είναι ένα καλό σημείο αναφοράς για την εποχή και την άνοιξη, που έρχεται πολύ σύντομα.

Η Kim Godballe ανυπομονεί φυσικά να καλωσορίσει τους ανθρώπους στο περίπτερο Hobby and Fendt, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν όλα τα είδη διαφορετικών τύπων τροχόσπιτων. Αυτό ισχύει, για παράδειγμα, για το νέο Tendenza 560 SFDW, την προσφορά της Fendt για όχημα όλων των εποχών και τη νέα σειρά Apero του κατασκευαστή, που απευθύνεται στη νεαρή οικογένεια. Το περίπτερο προσφέρει επίσης 21 διαφορετικά αυτοκίνητα Hobby, συμπεριλαμβανομένου ενός ζευγαριού από τη νέα σειρά Maxia.

Hobby Maxia 660 WQM
Η Ann Karina πωλείται 🙂 Έπεσε με τα μούτρα για τη μεγάλη και λειτουργική κουζίνα στο Hobby Maxia

Περισσότερα νέα, χειμερινή κατασκήνωση και περιοχή επετείου

Το Intercamp βρίσκεται επίσης επί τόπου με ένα περίπτερο που, μεταξύ άλλων, προσφέρει νέα με τη μορφή του τροχόσπιτου Knaus Azur και των τροχόσπιτων Knaus Tourer Van και Weinsberg X-Cursion Van, και τα δύο ολοκαίνουργια, κατασκευασμένα στο VW T6 .1.

Συνολικά, φέτος η έκθεση κάμπινγκ προσφέρει μια ολοκληρωμένη έκθεση με όλες τις μάρκες που εκπροσωπούνται. Υπάρχει επίσης μια σειρά από κάμπινγκ και το χειμερινό κάμπινγκ της έκθεσης πίσω από τους εκθεσιακούς χώρους, που οργανώθηκε σε συνεργασία με την Danish Camping Union, είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες. Καθώς το Ferie for Alle γιορτάζει φέτος την 25η επέτειό του, οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να κάνουν ένα νοσταλγικό ταξίδι στη λεωφόρο των αναμνήσεων σε μια επετειακή περιοχή με μερικά κλασικά φορτηγά και σκηνές MKP από το παρελθόν.

Το Holiday for All πραγματοποιείται στο MCH Messecenter Herning 24-26. Φεβρουάριος 2023

Διαφήμιση (διαβάστε περισσότερα μετά τη διαφήμιση)

isabella-cirrus-north--υπότιτλος

Η τέντα αέρα Isabella Cirrus θέτει νέα πρότυπα

Η νέα τέντα αέρα της Isabella, Cirrus North είναι φτιαγμένη στο γνωστό ακρυλικό τους, το οποίο είναι ένα ελαφρύ, στιβαρό και αναπνεύσιμο υλικό που διατηρεί τα χρώματα της σκηνής όμορφα για πολλά χρόνια ακόμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ >>>