Το Holiday for All γιορτάζει την 25η επέτειό του σε κορυφαία φόρμα

Το Holiday for All γιορτάζει την 25η επέτειό του σε κορυφαία φόρμα

Februar 6, 2023 0 Von admin

Με θέμα το σαφάρι και πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, η μεγαλύτερη εορταστική έκθεση της Σκανδιναβίας, η Ferie for Alle, γιορτάζει την 25η επέτειό της στο MCH Messecenter Herning 24-26. Φεβρουάριος. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να περιμένουν με ανυπομονησία να ανακαλύψουν έως και 1.000 εκθέτες σε συναρπαστικά σύμπαντα κατασκήνωσης, ποδηλασίας, εξωτερικού χώρου, γκολφ και ταξιδιών.

Από το 1998, το Ferie for Alle με τη σημερινή του μορφή έχει ντύσει τους Δανούς για νέες περιπέτειες κάθε είδους, και έτσι είναι μια επετειακή έκδοση της έκθεσης που περιμένει όταν οι πόρτες ανοίξουν ξανά στα τέλη Φεβρουαρίου. Η έκθεση, η οποία με τις εμπνευσμένες της ιδιότητες είναι από μόνη της ένας δημοφιλής προορισμός εκδρομών, κλείνει τα 25 της χρόνια και γιορτάζεται δυναμικά με μια έκδοση όπου όλα τα πανιά είναι έτοιμα να δημιουργήσουν υπέροχες εμπειρίες τόσο τώρα όσο και μακροπρόθεσμα. Με άλλα λόγια, το Holiday for All επιστρέφει δυναμικά πάνω από την περσινή έκδοση, η οποία λόγω κορωνοϊού ολοκληρώθηκε μόλις τρεις εβδομάδες μετά την επαναλειτουργία. Το γενικό θέμα της φετινής χρονιάς είναι το σαφάρι, το οποίο επομένως θα επαναληφθεί σε πολλές αίθουσες με, μεταξύ άλλων, διαλέξεις και δραστηριότητες.

10 καλές συμβουλές για τις διακοπές αυτοκινήτου 02
Πάρτε πολλή έμπνευση για τις επόμενες διακοπές σας στο Ferie For Alle 2023

– Το σαφάρι είναι μια μορφή ταξιδιού για την οποία οι Δανοί έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής εδώ στο σπίτι. Συνεπώς, ανυπομονούμε να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ιδέα, όπως γενικά ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε ένα ευρύ φάσμα συναρπαστικών δραστηριοτήτων και πέντε γενικούς θεματικούς τομείς. Γιορτάζουμε την επέτειο με έναν επετειακό χώρο με διαγωνισμούς και εκπλήξεις και στη συνέχεια υπάρχει ελεύθερη είσοδος για όλους τους ανθρώπους που γεννήθηκαν το 1998, όπου η έκθεση ξαναγεννήθηκε μετά από πολλά χρόνια απουσίας με τη μορφή που ξέρουμε σήμερα, λέει ο υπεύθυνος έργου στο MCH Messecenter Herning Anders Ladefoged Mortensen .

Νέες επιτυχίες επιστρέφουν σε εκτεταμένες εκδόσεις
Όπως επισημαίνει ο διαχειριστής του έργου, το Holiday for All 2023 είναι μια τακτική συλλογή δραστηριοτήτων και εμπειριών. Η υπαίθρια έκθεση της έκθεσης θα είναι ιδιαίτερα ζωντανή, με, μεταξύ άλλων, πισίνα με καγιάκ, ποδηλατοδρόμιο, πισίνα καταδύσεων και έκθεση σκηνής, ενώ στον χώρο Bicycles for All μπορείτε να δοκιμάσετε ηλεκτρικά ποδήλατα σε ένα ειδικά σχεδιασμένο τεστ. πίστα, καθώς και να μάθετε περισσότερα τόσο για τα ποδήλατα όσο και για τον εξοπλισμό γενικά σε περισσότερες από 40 διάφορες μάρκες ποδηλάτων από το εσωτερικό και το εξωτερικό. Και τα δύο σύμπαντα παρουσιάστηκαν πέρυσι και ως εκ τούτου επιστρέφουν – αν και σε διευρυμένες εκδόσεις.

Επιπλέον, στην έκθεση μπορείτε να ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα μέσω 130 διαλέξεων που διευρύνουν τον ορίζοντα και όταν τα πόδια πρέπει να ξεκουραστούν και τα στομάχια να γεμίσουν, μια μεγάλη γκάμα θεματικών εστιατορίων είναι έτοιμα να έρθουν στη διάσωση. Τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν σε έναν παιδότοπο με πλήθος δημιουργικών καινοτομιών τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους.

Διαφήμιση (διαβάστε περισσότερα μετά τη διαφήμιση)

Ακόμα κι αν βρέχει, τα παιδιά διασκεδάζουν
Τα παιδιά λατρεύουν το κάμπινγκ 🙂

Συνολικά, η έκθεση προσφέρει επίσης περίπου 3.500 ταξιδιωτικούς εμπειρογνώμονες και έως 1.000 εκθέτες, στους οποίους περιλαμβάνονται ταξιδιωτικά γραφεία, συμπεριλαμβανομένων γραφείων ναυλωμένων, μεταξύ άλλων. Συνολικά, οι επισκέπτες έχουν 68.000 τετραγωνικά μέτρα και 14 αίθουσες γεμάτες με εμπνευσμένους εκθέτες, εμπειρίες και δραστηριότητες για εξερεύνηση.

Η μεγαλύτερη έκθεση κάμπινγκ της χώρας και η κορυφαία έκθεση γκολφ
Εννέα από τις αίθουσες και 31.000 τετραγωνικά μέτρα είναι αφιερωμένες στη μεγαλύτερη έκθεση κάμπινγκ της Δανίας, η οποία παρουσιάζει σχεδόν όλες τις μάρκες σε τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα. Η επιλογή σκηνών και αξεσουάρ κατασκήνωσης είναι μεγαλύτερη από πριν, και το ίδιο ισχύει και για την αγορά της περιοχής, όπου μπορούν να γίνουν καλές αγορές με σημαντικές εκπτώσεις. Η χειμερινή κατασκήνωση πίσω από τους εκθεσιακούς χώρους, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Danish Camping Union, επιστρέφει επίσης. Η μεγαλύτερη έκθεση κάμπινγκ της Δανίας είναι έτσι και φέτος μια πραγματική Μέκκα τόσο για τους λάτρεις του κάμπινγκ όσο και για τους εξωτερικούς χώρους και για αρχάριους που είναι περίεργοι για αυτήν τη μορφή ταξιδιού.

Το Dansk Golfshow, η κορυφαία έκθεση γκολφ της Δανίας, είναι παραδοσιακά επίσης μέρος του Ferie for Alle, και η έκθεση εντός της έκθεσης ασχολείται με τα πάντα, από εκδρομές γκολφ και γήπεδα γκολφ μέχρι εξοπλισμό γκολφ και συμβουλές εκπαίδευσης. Εδώ, τη μεγαλύτερη ημέρα επίδειξης της Δανίας, υπάρχει η ευκαιρία να δοκιμάσετε εξοπλισμό από όλες τις κορυφαίες μάρκες, και επιπλέον, η περιοχή προσφέρει μια σειρά από δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς διαγωνισμών.

Το Holiday for All πραγματοποιείται στο MCH Messecenter Herning 24-26 Φεβρουάριος 2023.

Διαφήμιση (διαβάστε περισσότερα μετά τη διαφήμιση)