Προθεσμιακή Ασφάλιση Ζωής για Κτηνιάτρους: Άμεση Προστασία για την Οικογένειά σας

Προθεσμιακή Ασφάλιση Ζωής για Κτηνιάτρους: Άμεση Προστασία για την Οικογένειά σας

März 7, 2022 0 Von admin

Ως κτηνίατρος, ξοδεύετε τον χρόνο και τη συναισθηματική σας ενέργεια φροντίζοντας ζώα όλων των μεγεθών. Αλλά αν έχετε αγαπημένα πρόσωπα στο σπίτι, μπορεί επίσης να εξαρτώνται από τη φροντίδα σας και την οικονομική ασφάλεια του κτηνιατρικού σας μισθού. Εάν έχετε οικογένεια ανάλογα με το εισόδημά σας, χρειάζεστε ασφάλιση ζωής διάρκειας.

Σε περίπτωση απροσδόκητου θανάτου σας, η οικογένειά σας μπορεί να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, αλλά δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι οικονομικά καταστροφικές. Η ασφάλιση διάρκειας ζωής για τους κτηνιάτρους είναι προσιτή και απλή, επιτρέποντάς σας να έχετε προστασία για την εποχή της ζωής που τη χρειάζεστε περισσότερο.

Ο εργοδότης σας ή άλλος οργανισμός, όπως ο Αμερικανικός Κτηνιατρικός Ιατρικός Σύλλογος (AVMA), μπορεί να παρέχει κάποια κάλυψη, αλλά μπορεί να είστε υποασφαλισμένοι ή να πληρώνετε περισσότερα από όσα χρειάζεται για ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο που μπορείτε να πάρετε φθηνότερα μόνοι σας.

Διαβάστε για να μάθετε για την ασφάλιση διάρκειας ζωής για τους κτηνιάτρους, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης που έχουν οι κτηνίατροι μέσω των εργοδοτών και των εκτιμήσεων κόστους για μια προσωπική πολιτική διάρκειας ζωής.

Τι είδους ασφάλιση ζωής έχουν οι κτηνίατροι;

Η ασφάλιση ζωής δεν πρέπει να είναι περίπλοκη. Αλλά χάρη στα πολύπλοκα χρηματοοικονομικά προϊόντα με προμήθειες, όπως η ασφάλιση ολόκληρης ζωής, πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πόσο υποασφαλισμένοι είναι. Ούτε αναγνωρίζουν πόσο προσιτή μπορεί να είναι η ασφάλεια ζωής.

Για να κατανοήσουμε καλύτερα το είδος των αναγκών ασφάλισης ζωής που έχουν οι κτηνίατροι, ερευνήσαμε περισσότερους από 1.500 αναγνώστες και πελάτες για την Έρευνα 2022 Student Loan Planner Insurance Survey.

Από αυτό το δείγμα, 88 ήταν κτηνίατροι γενικής ιατρικής και επτά ήταν πιστοποιημένοι από το διοικητικό συμβούλιο. Εδώ είναι τι μάθαμε για το κτηνιατρικό επάγγελμα συνολικά.

Οι κτηνίατροι υποτιμούν τη σημασία της ασφάλισης ζωής

Η έρευνά μας διαπίστωσε ότι μόνο το 64% των γενικών ιατρείων και το 57% των πιστοποιημένων κτηνιάτρων πιστεύουν ότι χρειάζονται μια πολιτική διάρκειας ζωής. Αυτό υποδηλώνει ότι πολλοί κτηνίατροι δεν κατανοούν τη σημασία της ασφάλισης ζωής ως ουσιαστικού στοιχείου του οικονομικού τους σχεδίου.

Μόνο το 35% των κτηνιάτρων γενικής ιατρικής μας τηρούν το δικό τους ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Ακόμη πιο ανησυχητικό, μόνο το 24% των κτηνιάτρων γενικής ιατρικής είχαν κάποιο επίπεδο κάλυψης μέσω του εργοδότη τους.

Είναι σαφές ότι πολλοί κτηνίατροι είτε είναι υποασφαλισμένοι μέσω του συμβολαίου εργασίας τους είτε, χειρότερα, δεν έχουν καμία απολύτως ασφαλιστική κάλυψη ζωής.

Χρειάζονται οι κτηνίατροι ασφάλιση ζωής;

Τουλάχιστον, εάν άλλα άτομα εξαρτώνται από το εισόδημά σας, χρειάζεστε αρκετά χρήματα για να βοηθήσετε τους αγαπημένους σας να χρηματοδοτήσουν υποθήκη, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας και είδη παντοπωλείου. Στην περίπτωση χαμηλής πιθανότητας του πρόωρου θανάτου σας, η ασφάλιση ζωής θα βοηθήσει στην κάλυψη των εξόδων για απότομες διευθετήσεις κηδείας, συνεχιζόμενων εξόδων διαβίωσης για εξαρτώμενα άτομα, τρέχουσες οφειλές που θα πρέπει να εξυπηρετήσουν (π.χ. στεγαστικά δάνεια και δάνεια αυτοκινήτου) και μελλοντικά έξοδα, όπως κολεγιακή εκπαίδευση του παιδιού.

Η ασφάλιση διάρκειας ζωής για τους κτηνιάτρους είναι ένα προσιτό δίχτυ ασφαλείας που πρέπει να φέρουν οι ασκούμενοι κτηνίατροι. Οι περισσότεροι άνθρωποι, ανεξαρτήτως επαγγέλματος, αρχίζουν να εξερευνούν επιλογές ασφάλισης ζωής πριν ή μετά από ένα σημαντικό γεγονός ζωής.

Για παράδειγμα, μπορεί να είστε αρραβωνιασμένοι, να περιμένετε ένα παιδί ή να μπείτε σε μια νέα φάση της ζωής σας. Ίσως ο σύζυγος ή ο σύντροφός σας αποφάσισε να αλλάξει καριέρα ή να γίνει γονέας που μένει στο σπίτι, με αποτέλεσμα να γίνετε ο τροφοδότης ή ο μοναδικός πάροχος εισοδήματος της οικογένειας.

Η ασφάλιση ζωής είναι εύκολο να αναβληθεί, αλλά αυτά τα ορόσημα θα πρέπει να χρησιμεύσουν ως έναυσμα για να επανεκτιμήσετε την υπάρχουσα ασφαλιστική σας κάλυψη.

Η φορητότητα της ασφάλισης ζωής διαρκείας εξυπηρετεί καλά τους κτηνιάτρους

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η προοπτική για την εργασία του κτηνιάτρου είναι εξαιρετική, με το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας να προβλέπει αύξηση θέσεων εργασίας 17% από το 2020 έως το 2030, πιθανότατα θα έχετε άφθονες ευκαιρίες να εξασφαλίσετε θέσεις υψηλότερης αμοιβής ή να στραφείτε στο κτηνιατρικό επάγγελμα καθ ‚όλη τη διάρκεια της καριέρας σας.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της κατοχής μιας προσωπικής πολιτικής ζωής είναι η φορητότητά του.

Με μια ατομική πολιτική ζωής, η κάλυψή σας δεν εξαρτάται από τη δουλειά σας. Αυτό σημαίνει ότι είστε ελεύθεροι να μετακομίσετε σε μια νέα κλινική ζώων ή κτηνιατρικό περιβάλλον κατά βούληση χωρίς να ανησυχείτε μήπως χάσετε την ασφαλιστική σας κάλυψη κατά τη μετάβαση.

Αυτή η φορητότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη δεδομένου ότι οι περισσότεροι κτηνίατροι έχουν ελάχιστη έως καθόλου κάλυψη στην εργασία.

Λάβετε υπόψη τα ασφάλιστρα διάρκειας ζωής αυξάνονται εκθετικά με την ηλικία και καθώς η υγεία σας μειώνεται. Επομένως, μην περιμένετε μέχρι να χάσετε την κάλυψη του εργοδότη σας για να εξερευνήσετε τις επιλογές σας. Όσο πιο γρήγορα αγοράσετε ένα μεμονωμένο συμβόλαιο όρου, τόσο χαμηλότερο ποσοστό θα κλειδώσετε.

Πόση ασφάλιση ζωής χρειάζονται οι κτηνίατροι;

Το να υπολογίσετε πόση ασφάλεια ζωής χρειάζεστε πραγματικά μπορεί να γίνει πολύπλοκο γρήγορα, λαμβάνοντας υπόψη ότι υπολογίζετε τα μελλοντικά σας έξοδα. Για να έχετε επαρκή ασφαλιστική κάλυψη ζωής, προτείνουμε ένα συμβόλαιο που είναι τουλάχιστον 10 φορές το μισθό σας.

Ωστόσο, εάν τυχαίνει να είστε ο τροφοδότης του νοικοκυριού σας, τότε είναι καλύτερα να αγοράσετε 10 έως 15 φορές τον μισθό σας. Αυτό ισχύει επίσης αν έχετε πολλά παιδιά, καθώς θα χρειαστούν συνεχή οικονομική υποστήριξη μεγαλώνοντας και βοήθεια με τα έξοδα του κολεγίου.

Βασικός τύπος: Μισθός x 10 = Ελάχιστη κάλυψη (στρογγυλοποιημένη προς τα πλησιέστερα 500 χιλιάδες) = Ποσό συμβολαίου

Αφού προσδιορίσετε τον πολλαπλασιαστή του μισθού σας, συνιστούμε να στρογγυλοποιήσετε στο πλησιέστερο ποσό των 500.000 $ για να είστε ασφαλείς.

Κάλυψη διάρκειας ζωής για τον μέσο κτηνίατρο

Ας δούμε πόση κάλυψη ζωής μπορεί να χρειαστείτε με βάση τον μέσο μισθό κτηνιάτρου των 99.250 $.

Εδώ είναι ο τύπος σε δράση: 99.250 $ x 10 = 992.500 $ (στρογγυλοποιημένο στο πλησιέστερο 500.000) = 1 εκατομμύριο $

Έτσι, ο μέσος κτηνίατρος χρειάζεται τουλάχιστον 1 εκατομμύριο δολάρια σε ασφάλιση ζωής.

Πιστοποιημένοι από το διοικητικό συμβούλιο ειδικοί, κτηνίατροι επείγουσας φροντίδας ή ιδιοκτήτες ιατρείων με υψηλές αποδοχές θα μπορούσαν εύκολα να χρειαστούν 2 εκατομμύρια δολάρια ή περισσότερα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν είστε ο τροφοδότης της οικογένειάς σας. Οι τράπεζες ενδέχεται επίσης να απαιτήσουν την εφαρμογή πολιτικών εάν έχετε ένα δάνειο πρακτικής άσκησης.

Οι κτηνίατροι που τροφοδοτούν το ζώο χρειάζονται επιπλέον κάλυψη διάρκειας ζωής

Η έρευνά μας διαπίστωσε ότι το 86% των πιστοποιημένων από το διοικητικό συμβούλιο και το 69% των κτηνιάτρων γενικής ιατρικής είναι οι τροφοδότες του νοικοκυριού τους. Θυμηθείτε ότι οι εισοδηματίες πρωτογενούς εισοδήματος (ή εκείνοι με πολύτεκνες οικογένειες) θα πρέπει να αναζητήσουν 10 έως 15 φορές το εισόδημά τους σε ασφάλιση διάρκειας ζωής.

Σε αυτήν την περίπτωση, ο μέσος κτηνίατρος χρειάζεται μια πολιτική διάρκειας ζωής από 1 έως 1,5 εκατομμύρια δολάρια. Τα άτομα με υψηλότερα εισοδήματα μπορεί να αναζητήσουν 2 έως 3 εκατομμύρια δολάρια. Θα θέλατε πιθανώς να επιλέξετε μια θητεία 20 ετών για να εξασφαλίσετε επαρκή κάλυψη μέχρι να τελειώσει το κολέγιο και το τελευταίο εξαρτώμενο άτομο.

Εάν είστε κτηνίατρος που στηρίζεται στην κάλυψη ζωής του εργοδότη σας για να προστατεύσει το οικονομικό μέλλον της οικογένειάς σας, είναι πιθανό να είστε σοβαρά υποασφαλισμένος χωρίς να το καταλάβετε. Να γιατί.

Τι προνόμια ασφάλισης ζωής λαμβάνουν οι κτηνίατροι μέσω της εργασίας;

Μια πολιτική διάρκειας ζωής που παρέχεται από τον εργοδότη μπορεί να προστατεύσει τους δικαιούχους σας σε περίπτωση θανάτου σας. Αλλά αυτά τα ομαδικά σχέδια έχουν πολύ περιορισμένα οφέλη θανάτου, πράγμα που σημαίνει ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να μην καλύπτονται στο βαθμό που χρειάζονται ρεαλιστικά για μια ζωή χωρίς εσάς.

Τα περισσότερα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής στο χώρο εργασίας έχουν ένα περιορισμένο όφελος που ισοδυναμεί με ένα έως δύο φορές τον μισθό σας ή ένα καθορισμένο ποσό, συνήθως 50.000 $.

Ας υποθέσουμε ότι η μέση κτηνίατρος στο προηγούμενο παράδειγμά μας έχει ένα πακέτο παροχών με διάρκεια ζωής για το διπλάσιο του μισθού της. Εάν πεθάνει πρόωρα, η οικογένειά της θα λάβει επίδομα θανάτου μικρότερο από 200.000 δολάρια. Ακόμα κι αν έχει μια πολιτική εργοδότη κορυφαίας βαθμίδας που συνοδεύεται από τρεις φορές τον μισθό της, η οικογένειά της θα εξακολουθεί να περιορίζεται σε λιγότερο από 300.000 $.

Αν και αυτή η πληρωμή είναι ένα ωραίο κομμάτι χρημάτων για τη σύζυγο και τα παιδιά της, απλά δεν είναι αρκετό. Για να καλύπτεται επαρκώς, χρειάζεται τουλάχιστον 1 εκατομμύριο δολάρια και πιθανώς έως και 1,5 εκατομμύριο δολάρια, ανάλογα με το αν είναι το κύριο εισόδημα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι πολλοί από τους ερωτηθέντες κτηνιάτρους μας βασίζονται στην κάλυψη διάρκειας ζωής του εργοδότη, είναι σαφές ότι υπάρχει έντονη ανάγκη για συμπληρωματική κάλυψη στο κτηνιατρικό επάγγελμα.

Πόσο κοστίζει η διάρκεια της ασφάλισης ζωής για τους κτηνιάτρους;

Τα ασφάλιστρα διάρκειας ζωής καθορίζονται με βάση την ηλικία σας κατά την αγορά, το φύλο, το ποσό κάλυψης, τη διάρκεια του συμβολαίου και το ιστορικό υγείας.

Η έρευνά μας διαπίστωσε ότι οι κτηνίατροι στην κοινότητά μας πληρώνουν κατά μέσο όρο 47 $ το μήνα για κτηνιάτρους γενικής ιατρικής. Ωστόσο, τα ασφάλιστρα κυμαίνονταν από περίπου 13 $ έως 99 $ ή περισσότερο.

Για να σας δώσουμε ένα καλύτερο παράδειγμα του τι να περιμένετε όταν αγοράζετε το δικό σας ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής, πραγματοποιήσαμε εκτιμήσεις κόστους μέσω διαφόρων εταιρειών ασφάλισης ζωής.

Παρακάτω παρατίθενται εκτιμήσεις κόστους κάλυψης για μια πολιτική 20ετούς θητείας 1 εκατομμυρίου $ έναντι 1,5 εκατομμυρίου $ για έναν κτηνίατρο με άριστη υγεία.

Όπως μπορείτε να δείτε, η κάλυψη διάρκειας ζωής είναι προσιτή συνολικά. Ένας υγιής κτηνίατρος 25 έως 35 ετών μπορεί να λάβει πολιτική 1 εκατομμυρίου δολαρίων για περίπου το μηνιαίο κόστος του Netflix και του Hulu μαζί.

Επιπλέον, αυτές οι εκτιμήσεις κόστους δείχνουν ότι η αύξηση του συμβολαίου σας κατά 500.000 $ δεν θα προκαλέσει σημαντική μείωση στον προϋπολογισμό σας. Λάβετε την κάλυψη που σας προσφέρει τη μεγαλύτερη ηρεμία δεδομένης της οικονομικής κατάστασης της οικογένειάς σας.

Εάν θέλετε μια δωρεάν προσφορά ασφάλισης ζωής για το σενάριο του συμβολαίου σας, χρησιμοποιήστε το εργαλείο προσφοράς ασφάλισης SLP.

Επιλογές για ασφάλιση διάρκειας ζωής για κτηνιάτρους

Εάν τα αγαπημένα σας πρόσωπα υπολογίζουν στο εισόδημά σας για οικονομική υποστήριξη, ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε την ασφάλιση διάρκειας ζωής για κτηνιάτρους.

Ξεκινήστε ρίχνοντας μια ματιά στην υπάρχουσα κάλυψη του εργοδότη σας (αν έχετε) και καθορίστε πόσα πρέπει να αγοράσετε για να καλύπτεστε επαρκώς. Λάβετε υπόψη ότι η διάρκεια ζωής είναι σχετικά φθηνή. Δεν θα πρέπει να είναι μια τεράστια οικονομική πίεση για την αγορά κάλυψης που θα διασφαλίσει ότι η οικογένειά σας θα φροντίζεται επαρκώς κατά την απουσία σας.

Εάν είστε μέλος μιας επαγγελματικής ένωσης, ενδέχεται να έχετε πρόσβαση σε ασφαλιστικές συνεργασίες ως μέρος των προνομίων μελών σας. Ωστόσο, αυτά τα προγράμματα ομαδικών παροχών μπορεί συχνά να είναι πιο ακριβά από μια ανταγωνιστική πολιτική προσωπικής ζωής.

Για παράδειγμα, η AVMA προσφέρει συμβόλαια ζωής 10 και 20 ετών που έχουν αναληφθεί από τη New York Life. Η κάλυψη είναι διαθέσιμη από $100.000 έως $2.000.000.

Πηγή: AVMA Life

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δημοσιευμένα ποσοστά πριμοδότησης της AVMA, ένας υγιής 25χρονος άνδρας κτηνίατρος που αναζητά πολιτική 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων μπορεί να αναμένει να πληρώνει 765 $ ετησίως (63,75 $ το μήνα).

Για σύγκριση, οι εκτιμήσεις κόστους για μια μεμονωμένη πολιτική με αυτές τις ίδιες παραμέτρους έδειξαν 42 $ ανά μήνα. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ψωνίσετε για τη δική σας ατομική πολιτική διάρκειας ζωής και να συγκρίνετε τις τιμές για να πετύχετε την καλύτερη προσφορά.

Δεδομένου ότι τα ασφάλιστρα διάρκειας ζωής παραμένουν ίδια για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου, η λήψη της ίδιας κάλυψης για 20 $ λιγότερα το μήνα θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα χιλιάδες εξοικονομήσεις στη διάρκεια της ζωής σας για λίγα μόνο λεπτά εργασίας.

Για να συγκρίνετε περισσότερες από δώδεκα επιλογές ασφάλισης ζωής, ξεκινήστε τη διαδικασία δωρεάν προσφοράς ασφάλισης ζωής σήμερα και βεβαιωθείτε ότι το εισόδημα του κτηνιάτρου σας προστατεύεται για την οικογένειά σας.

Λάβετε Προσφορά για το δικό σας επάγγελμα για αναπηρία και διάρκεια ζωής

ΕΠΟΜΕΝΟ

Υψος

Βάρος σε λίβρες)

Έχετε κάνει κάποια πρόσφατη επέμβαση ή νοσηλεία;