Πλεονεκτήματα του παιχνιδιού – Η/Υ και βιντεοπαιχνίδια

Πλεονεκτήματα του παιχνιδιού – Η/Υ και βιντεοπαιχνίδια

März 23, 2023 0 Von admin

Τα νέα παιχνίδια υπολογιστή και ηλεκτρονικών υπολογιστών δεν είναι απλώς κατάλληλα για να δώσουν κουράγιο και ενέργεια σε όλους, εκτός από το ότι μπορούν επίσης να προσφέρουν συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και οφέλη.

Με τη βοήθεια της καινοτομίας αιχμής και της πανταχού παρουσίας, η επιχείρηση τυχερών παιχνιδιών έχει προχωρήσει και επεκταθεί γρήγορα σε βάθος χρόνου.

Υποθέτοντας ότι αναζητούμε τη διάταξη παιχνιδιών ηχογραφήσεων, χωρίζονται συνολικά σε οκτώ σημαντικές κατηγορίες:

Δραστηριότητα

Αυτά κινούνται γρήγορα και μπορεί να περιέχουν πολλή κακία εξαιτίας αυτού. Τα παιχνίδια δραστηριοτήτων είναι συνήθως ακατάλληλα για τα παιδιά. Τέτοια παιχνίδια εμπίπτουν στην κατηγορία «Μ» (αξιολογημένα με ώριμη ηλικία). Τα μοντέλα είναι τα Corona, Star Wars, Jedi Knight και Enter the Lattice.

Εμπειρία και προσποίηση

Αυτά συνήθως δεν είναι τόσο ρεαλιστικά όσο τα παιχνίδια δραστηριοτήτων και μπορούν να φέρουν τον παίκτη σε παραξενιά και όνειρα. Παρόλο που η εμπειρία και τα παιχνίδια προσποίησης περιέχουν συχνά ωμότητα, δεν θεωρείται τόσο ακραία όσο η κακία στα παιχνίδια της πραγματικής ζωής. Παραδείγματα αυτής της ταξινόμησης είναι τα Borderlands 2, Last Dream, Legend of Mana και Billy Hatcher.

Πρώτοι ατομικοί σκοπευτές

Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ένα παιχνίδι όπου ο παίκτης βλέπει τη δραστηριότητα μέσα από τα μάτια του ατόμου στο οποίο απευθύνεται και περιλαμβάνει τη χρήση όπλων ή τουφεκιών για να σκοτώσει τον εχθρό. Λόγω της κακίας που ασχολούνται με αυτού του είδους τα παιχνίδια, δεν είναι λογικά για μικρά παιδιά. Παραδείγματα αυτών των παιχνιδιών είναι τα „Half-Life, „Half-Life 2“, „Extraordinary mission at hand: Current Fighting, κ.λπ.

Ανάπτυξη και αναπαράσταση του πίνακα (CMS)

Όπως προτείνει το όνομα, στα παιχνίδια που έχουν μια θέση με αυτό το είδος, οι παίκτες υποτίθεται ότι κατασκευάζουν, επεκτείνουν και επιβλέπουν ανύπαρκτες επιχειρήσεις και δίκτυα με σχεδόν καθόλου περιουσιακά στοιχεία. Περιπτώσεις αυτού του τύπου περιλαμβάνουν, „SimCity“ και „Reap Moon“.

Σύστημα

Εδώ το αποκορύφωμα είναι η τεχνική αντί για την κακία και αυτά τα παιχνίδια είναι πιο αργά, γεγονός που δίνει στον παίκτη χρόνο για ζωτικής σημασίας συλλογισμό, κερδίζει το ταμπλό και θέλει να πετύχει θρίαμβο. Οι περισσότεροι βασίζονται στη μάχη, επομένως η βαρβαρότητα δεν λείπει εντελώς. Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι κατάλληλα για νέους. Μερικά μοντέλα είναι τα Progressed Wars I και II, Development V και Crusader Rulers II.

Αναπαραγωγή

Αυτά είναι βιντεοπαιχνίδια ή παιχνίδια υπολογιστή που αναπαράγουν πραγματικές συνθήκες κάτω από ρυθμίσεις παιχνιδιού. Σε αυτήν την κατηγορία, τα τρία αξιοσημείωτα παιχνίδια είναι τα συστήματα Dashing Test, τα προγράμματα εκπαίδευσης πιλότων και τα Sims. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια σε αυτήν την τάξη για να προσελκύσουν τα παιδιά. Μερικές περιπτώσεις παιχνιδιών αναπαραγωγής είναι: Football Supervisor, Cultivating Test system 2013, The Sims και Malicious Virtuoso.

Πλατφόρμα

Το Stage Game ή Platformer αποτελείται από αναπήδηση μεταξύ αναρτημένης βάσης μεταβαλλόμενων επιπέδων ή εμποδίων και κάθε τόσο για να προχωρήσετε στο παιχνίδι. Μερικές περιπτώσεις του Platformer είναι τα 40 Winks, Misuse, Activity 52 και Experience Island.

ΠΑΖΛ

Τα παιχνίδια παζλ στον υπολογιστή είναι μια κατηγορία παιχνιδιών που απαιτούν αντιμετώπιση γρίφων. Τα είδη των γρίφων που πρέπει να αντιμετωπιστούν μπορεί να περιλαμβάνουν πολλές ικανότητες κριτικής σκέψης, για παράδειγμα, χρήση λογικής, διευθυνσιοδότηση ομαδοποίησης τερματισμού λέξεων, διαδικασία και αναγνώριση παραδείγματος. Μερικές περιπτώσεις παιχνιδιών υπολογιστή Puzzle είναι τα Mario, Bejeweled 3, Support of Rome 2 και Secret Items.

Όσον αφορά το θέμα, δεν πρέπει να παραμελήσουμε αθλητικά γεγονότα όπως το NHL 13 και τα παιχνίδια FIFA Soccer 13 και Arcade όπως το Chicken Shoot 1, το Toy Story Madness και το Furious Birds για να δώσουμε μερικά παραδείγματα.

Αυτές τις μέρες, τα παιχνίδια στον υπολογιστή χαίρονται από ένα ευρύ φάσμα του ευρύτερου κοινού μας, από μωρά έως παππούδες και έχουν αναγνωριστεί από όλους ως ένας αξιοπρεπής τρόπος εκτροπής και θεωρούνται προτιμότεροι από το να κοιτάτε την τηλεόραση καθώς απαιτεί υποστήριξη και επικοινωνία του παρατηρητή.

Η γενική τάση είναι ότι τα παιχνίδια στον υπολογιστή δεν προσφέρουν κανένα πλεονέκτημα στον παίκτη και ιδιαίτερα για τα παιδιά.

Σε αντίθεση με αυτήν την πεποίθηση, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στο να επιτρέπεται στα παιδιά να παίζουν συγκεκριμένα είδη παιχνιδιών. Γενικά σημαντικό από αυτά τα πλεονεκτήματα είναι η πρόοδος:

· Νοητικές συλλογιστικές ικανότητες

· Λεπτές συντονισμένες κινήσεις

· Δεξιότητες συνεχούς σκέψης

· Επιδεξιότητα

· Ευχάριστες ικανότητες παιχνιδιού

Η διατήρηση των παιχνιδιών στον υπολογιστή μακριά από τη γκάμα των παιδιών μπορεί να τους στερήσει αυτά τα πλεονεκτήματα.

Το δημιουργικό μυαλό ενός παιδιού μπορεί να τονωθεί μέσα από παιχνίδια προσποίησης και εμπειρίας. Ανεξάρτητα από το αν ένα μέρος αυτών των παιχνιδιών μπορεί να φαίνεται βαρετό λόγω της ρεαλιστικής φύσης και της αγριότητας του, μπορούν να διαδραματίσουν θετικό και σημαντικό ρόλο στη βελτίωση του παιδιού προωθώντας τη συνεργασία, χτίζοντας βεβαιότητα και δουλεύοντας σε συντονισμένες κινήσεις. Παίζοντας τέτοια παιχνίδια στον υπολογιστή απλώς θα εφοδιάσει έναν νεαρό με μια σταθερή μέθοδο άρθρωσης.

Ορισμένα παιχνίδια υπολογιστών είναι αποδεκτά για να δείξουν στα παιδιά αναμφισβήτητο επίπεδο συλλογιστικών ικανοτήτων που θα επωφεληθούν από εδώ και στο εξής.

Εφόσον κοιτάξαμε τα πλεονεκτήματα για τους νέους, θα πρέπει να δούμε ποια οφέλη έχουν τα παιχνίδια στον υπολογιστή μέχρι το τέλος μας.

Η εξέταση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων των παιχνιδιών στον υπολογιστή κατευθύνεται από διαφορετικούς φορείς που θυμούνται κολέγια για ορισμένες περιοχές του πλανήτη και το αποτέλεσμα είναι ότι οι ιδιοφυΐες αντισταθμίζουν τα μειονεκτήματα όσον αφορά τα πλεονεκτήματα.

Ενώ παίζετε παιχνίδια στον υπολογιστή, θα πρέπει να ανταποκριθείτε γρήγορα και να απαιτήσετε επιλογές σε κλάσματα δευτερολέπτου για να επικρατήσουν στη συγκεκριμένη επιχείρηση. Είναι αποδεκτό ότι αυτού του είδους η προπόνηση θα έδινε οφέλη, στην πραγματικότητα, όπου θα μπορούσατε να ανταποκριθείτε με ταχύτητα και να κάνετε γρήγορες επιλογές.

Οι ερευνητές του Cerebrum ανακάλυψαν ότι ένα συγκεκριμένο παιχνίδι στον υπολογιστή οδήγησης, που φτιάχτηκε από μια καινοτόμο ομάδα εργασίας στο Κολλέγιο της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο, θα μπορούσε να λειτουργήσει στη στιγμιαία μνήμη και στο επίκεντρο μακρινών αποστάσεων πιο έμπειρων ενηλίκων.

Διαπιστώθηκε ότι το λούσιμο σε ένα παιχνίδι εκτρέπει τον εγκέφαλο από το μαρτύριο και την αγωνία. Εξαιτίας αυτής της εξήγησης, μερικές κλινικές άρχισαν να προτείνουν στα παιδιά και σε άλλους που περνούν δύσκολα φάρμακα να ανακατεύονται για να μειώσουν τον κόπο και την ένταση τους.

Μερικά παιχνίδια στον υπολογιστή έχουν βελτιώσει τη «Νοητική προσαρμοστικότητα», η οποία είναι η ικανότητα γρήγορης εναλλαγής ξεκινώντας από τη μία εργασία και στη συνέχεια στην επόμενη.

Επιστήμονες από το Κρατικό Κολλέγιο της Βόρειας Καρολίνας ανακάλυψαν μια σχέση μεταξύ των παιχνιδιών στον υπολογιστή και της πνευματικής ευημερίας μεταξύ των ηλικιωμένων. Διαπίστωσαν ότι όσοι κάτοικοι έπαιζαν παιχνίδια στον υπολογιστή, έστω και παρεμπιπτόντως, αντιμετώπισαν μια κατάσταση ευημερίας και ικανοποίησης.

Το gaming μπορεί επίσης να αναπτύξει περαιτέρω οικογενειακές συνδέσεις, καθώς ένα μέρος αυτών των παιχνιδιών μπορεί και πρέπει να παίζεται μαζί.

Σύμφωνα με μερικές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Κολλέγιο του Ρότσεστερ, άτομα που παίζουν συγκεκριμένους τίτλους παιχνιδιών υπολογιστή έχουν δείξει βελτιώσεις σε δοκιμές στις συνοδευτικές περιοχές:

• Εκτέλεση πολλαπλών εργασιών

• Συνεκτίμηση

• Ακρίβεια

• Οραμα

Το κύριο πράγμα που πρέπει να εγγυηθεί ένας παίκτης παιχνιδιών υπολογιστή ή η οικογένειά του είναι ότι δεν θα γίνει συνήθεια σε καμία περίπτωση. Ένας παίκτης ηλεκτρονικών παιχνιδιών δεν θα πρέπει να περνάει από τεράστια κομμάτια χρόνου ανακατεύοντας και ξεχνά τη συνολική ρύθμιση και να έχει κατά νου ότι αγνοεί υποχρεώσεις, ατομικές εργασίες και υποχρεώσεις.

Κάτι άλλο που πρέπει να εγγυηθούν οι κηδεμόνες των ανηλίκων είναι ότι τα παιδιά τους έχουν πρόσβαση μόνο σε διδακτικά ή συγκρίσιμα παιχνίδια που είναι λογικά για την ηλικία τους και ευτυχώς υπάρχει μια τεράστια αποφασιστικότητα παιχνιδιών προσβάσιμων που ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες.

Η αξιολόγηση ουσίας παιχνιδιών υπολογιστή είναι ένα πλαίσιο που είναι προσβάσιμο σε πολλά έθνη και χρησιμοποιούνται για τον χαρακτηρισμό των παιχνιδιών ηλεκτρονικών υπολογιστών σε δέσμες ηλικίας που σχετίζονται με τη λογική ως προς τα στοιχεία του, τα οποία, όποτε ακολουθούνται, θα βοηθήσουν στον περιορισμό των αρνητικών μερών ενός μέρους των παιχνιδιών.

Επιτέλους, σε περίπτωση που οι παίκτες παιχνιδιών υπολογιστή μπορούν να παίξουν με κάποια αυτοσυγκράτηση και να τηρήσουν μόνο τις ταξινομήσεις των παιχνιδιών που είναι λογικές για τις διαφορετικές ηλικίες τους, μπορούν να προσδιορίσουν διάφορα πλεονεκτήματα όπως αναφέρθηκαν παραπάνω.