Παιδιά διασημοτήτων που δεν καταλάβατε ότι έχουν μεγαλώσει όλα τώρα

Παιδιά διασημοτήτων που δεν καταλάβατε ότι έχουν μεγαλώσει όλα τώρα

Februar 8, 2023 0 Von admin
Τα παιδιά των διασήμων βγαίνουν στο κοινό από τη στιγμή της γέννησής τους. Γεννημένα σε προνόμια και κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτά τα παιδιά διασημοτήτων τα έχουν όλα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όταν οι όμορφες σταρ γίνονται γονείς, τα παιδιά τους επωφελούνται σίγουρα από αυτή την προνομιακή γονιδιακή δεξαμενή. Έμοιαζε σαν την περασμένη εβδομάδα που τους είδαμε να κρατιούνται ακόμα χέρι χέρι με τους γονείς τους στο κόκκινο χαλί, αλλά είναι αρκετά μεγάλοι τώρα για να είναι το επίκεντρο της προσοχής για τον εαυτό τους.

Μερικά παιδιά ακολουθούν τα βήματα των διάσημων γονιών τους δημιουργώντας τη δική τους δημόσια περσόνα. Σε άλλους αρέσει να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μερικοί από αυτούς έχουν επιτυχημένη καριέρα τώρα κάποιοι από αυτούς είναι ήδη παντρεμένοι και έχουν παιδιά, ωστόσο δεν εκμεταλλεύονται όλα τα παιδιά των διασημοτήτων τη φήμη των γονιών τους. Μερικά παιδιά διασημοτήτων που μεγαλώνουν υπό το φως της φήμης δεν μπορούν να διαχειριστούν την πίεση και αντιμετωπίζουν προβλήματα με το νόμο ή παλεύουν με τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Αυτά τα παιδιά διασημοτήτων έχουν μεγαλώσει κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας με τα χρόνια και η μεταμόρφωσή τους μπορεί να σας εκπλήξει.

Ο υιοθετημένος γιος της Angelina Jolie, Maddox Jolie-Pitt – Σπουδές στο εξωτερικό

Μάντοξ το μεγαλύτερο παιδί του Τζολί-Πιτ οικογένεια υιοθετήθηκε για πρώτη φορά από τη μαμά Αντζελίνα Τζολί από την Καμπότζη. Μεγάλωσε μπροστά στα μάτια μας όπως και τα αδέρφια του. Η Angelina τότε παντρεύτηκε Μπραντ Πιτ και κατέληξε με άλλα τρία βιολογικά αδέρφια. Ο Μπραντ υιοθέτησε νόμιμα τα παιδιά της Τζολί αφού την παντρεύτηκε.

Παραχώρηση του: Pinterest

Μάντοξ είναι τώρα 19 ετών και είχε μετακομίσει σε Νότια Κορέα όπου σπουδάζει βιοχημεία Πανεπιστήμιο Yonsei. Το 2016, μια αντιπαράθεση μεταξύ του Μπραντ και του Μάντοξ σημειώθηκε στο ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειας. Ήταν εκείνο το περιστατικό που οδήγησε την Angelina να καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Από τότε η σχέση του Pitt και του Maddox είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη και δεν φαίνεται ότι θα βελτιωθεί σύντομα.