Οι Δρ.  Lam & Park για την εξαιρετική συνεισφορά στην αποκατάσταση μαλλιών

Οι Δρ. Lam & Park για την εξαιρετική συνεισφορά στην αποκατάσταση μαλλιών

März 16, 2023 0 Von admin

ΣΙΚΑΓΟ – Νοέμ. 14, 2022. Η International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) τίμησε πρόσφατα δύο χειρουργούς για τη σημαντική συνεισφορά τους στον τομέα της χειρουργικής αποκατάστασης μαλλιών κατά το 30ο Παγκόσμιο Συνέδριό της, που πραγματοποιήθηκε αυτοπροσώπως στην Πόλη του Παναμά του Παναμά, 27-29 Οκτωβρίου 2022.

«Τα ετήσια βραβεία ωοθυλακίων της Εταιρείας αναγνωρίζουν δύο μέλη που έχουν επιδείξει αφοσίωση και εφευρετικότητα για την πρόοδο της αριστείας στη χειρουργική αποκατάστασης μαλλιών κατά τη διάρκεια της αξιόλογης σταδιοδρομίας τους», δήλωσε ο Nilofer Farjo, MBChB, FISHRS, Immediate Past President. «Τα μέλη μας έχουν αυτά τα βραβεία με τον υψηλότερο σεβασμό και όλοι οι παρευρισκόμενοι ήταν πρόθυμοι να γιορτάσουν τα επιτεύγματα αυτών των δύο σεβαστών παραληπτών των βραβείων».

Το βραβείο ISHRS Golden Follicle Award απονέμεται ετησίως σε γιατρό που έχει κάνει εξαιρετική και σημαντική κλινική ή εκπαιδευτική συνεισφορά στον τομέα της χειρουργικής αποκατάστασης μαλλιών. Το βραβείο Golden Follicle 2022 απονεμήθηκε σε Samuel M. Lam, MD, FISHRS, ένας εν ενεργεία πλαστικός χειρουργός προσώπου και χειρουργός αποκατάστασης μαλλιών από το Ντάλας, Τέξας, ΗΠΑ. Ως εκπαιδευτικός και καινοτόμος, ο Δρ. Λαμ υπηρέτησε ως πρόεδρος του ABHRS το 2021 και πρωτοστάτησε στην επιτυχημένη εκστρατεία για το κεφάλαιο. Πάντα πρόθυμος να μοιραστεί τις γνώσεις του, ο Δρ. Λαμ έχει υπηρετήσει ως πρόεδρος του μαθήματος βασικών μαθημάτων ISHRS και του μαθήματος αναθεώρησης προχωρημένων/επιτροπών και ως πρόεδρος εργαστηρίου για το Παγκόσμιο Συνέδριο της ISHRS το 2015. Τα τελευταία 12 χρόνια, έχει διευθύνει ένα πρακτικό εργαστήριο πτωμάτων στο Πανεπιστήμιο Saint Louis Practical Anatomy and Surgical Education σε συνεργασία με την ISHRS για την εκπαίδευση και την εκπαίδευση στη μεταμόσχευση μαλλιών που απευθύνεται σε νεότερους χειρουργούς του κλάδου. Επιπλέον, ο Dr. Lam έχει γράψει ή/και επιμεληθεί εννέα εγχειρίδια για τη χειρουργική αποκατάστασης μαλλιών.

Το βραβείο ISHRS Platinum Follicle Award απονέμεται για εξαιρετικό επίτευγμα στη βασική ή κλινική έρευνα, ή για μια εφεύρεση ή ανακάλυψη ή για την προώθηση τεχνικών και μεθόδων με βαθύ τρόπο που είχε ως αποτέλεσμα την πρόοδο του τομέα της αποκατάστασης μαλλιών. Το 2022 Platinum Follicle Award απονεμήθηκε στον πλαστικό χειρουργό Jae-Hyun Park, MD, PhD, από τη Σεούλ, Νότια Κορέα. Με περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στην αποκατάσταση μαλλιών, ο Dr. Park είναι πολυγραφότατος συγγραφέας και έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα στη βιβλιογραφία της πλαστικής χειρουργικής και της δερματολογικής χειρουργικής. Οι δημοσιεύσεις του συνέβαλαν στη βελτίωση της γνώσης για τη διόρθωση και το σχεδιασμό των γυναικείων τριχών, την μη ξυρισμένη εκτομή θυλακικής μονάδας (FUE), το FUE με μακριά μαλλιά, τη μικρομελάγχρωση του τριχωτού της κεφαλής, τη χαλάρωση του τριχωτού της κεφαλής και την επιβίωση του μοσχεύματος. Επιπλέον, εφαρμόζει χειρουργικές συσκευές και εργαλεία με στόχο τη βελτίωση της εργονομίας της χειρουργικής FUE. Μέλος της ISHRS για 15 χρόνια, ο Δρ. Παρκ είναι συχνός παρουσιαστής στα παγκόσμια συνέδρια ISHRS όπου μοιράζεται τις δεξιότητες και τις γνώσεις του σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη χειρουργική αποκατάστασης μαλλιών. Ο Δρ Παρκ είναι επίσης ενεργό μέλος πολλών εταιρειών ιατρικής ειδικότητας στη Νότια Κορέα, συμπεριλαμβανομένης της Εταιρείας Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής, της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής και της Εταιρείας Κρανιοπροσωπικής.

βραβεία ωοθυλακίων

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του βραβείου Platinum Follicle Award στον Dr. Jae-Hyun Park

YouTube player

Δείτε το βίντεο από την ανακοίνωση του βραβείου Golden Follicle στον Δρ Σαμ Λαμ

YouTube player

Σχετικά με το ISHRS

Η International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) είναι μια παγκόσμια μη κερδοσκοπική ιατρική ένωση και η κορυφαία αρχή στη θεραπεία και την αποκατάσταση της τριχόπτωσης με 1.000 μέλη σε 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πάνω απ ‚όλα, το ISHRS είναι αφιερωμένο στην επίτευξη αριστείας στα αποτελέσματα των ασθενών, προωθώντας τα υψηλότερα πρότυπα ιατρικής πρακτικής, ιατρικής δεοντολογίας και έρευνας στον κλάδο της ιατρικής αποκατάστασης μαλλιών. Το ISHRS παρέχει επίσης συνεχή ιατρική εκπαίδευση σε γιατρούς που ειδικεύονται στη χειρουργική μεταμόσχευσης μαλλιών και δεσμεύεται να παρέχει τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για ιατρικές και χειρουργικές θεραπείες σε καταναλωτές που πάσχουν από τριχόπτωση και συνηθέστερα από ανδρογενετική αλωπεκία – ανδρική φαλάκρα και γυναικεία τριχόπτωση. Ιδρύθηκε το 1993 ως η πρώτη διεθνής εταιρεία που προώθησε τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας και την εκπαίδευση των επαγγελματιών στον τομέα της χειρουργικής αποκατάστασης μαλλιών. Για περισσότερες πληροφορίες και για να βρείτε έναν γιατρό, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.ishrs.org.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!