Κορυφαία 10 πράγματα που δεν ξέρατε για έναν από τους πιο σημαντικούς νεαρούς ευαγγελιστές ιεροκήρυκες Δρ. J Ben Greatness

Κορυφαία 10 πράγματα που δεν ξέρατε για έναν από τους πιο σημαντικούς νεαρούς ευαγγελιστές ιεροκήρυκες Δρ. J Ben Greatness

März 23, 2023 0 Von admin

Ευαγγελιστής Δρ. J Ben Greatness..

1. Ο Ben Greatness είναι ένας Λιβεριανός που κατάγεται από την κομητεία BOMI και γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου στο ιατρικό νοσοκομείο John F. Kennedy στη Μονρόβια.

2. Ο Ευαγγελιστής Μπεν είναι προστατευόμενος του Απόστολου (Καθ.) Τζόνσον Σούλεμαν & Αιδ. Δρ. Λίζι Τζόνσον Σούλεμαν, Πρόεδρος του Διεθνούς Υπουργείου Πυροσβεστικής Omega & υπηρετεί ως Εθνικός Συντονιστής του Δικτύου των Υιών του Προφήτη στη ΛΙΒΕΡΙΑ από θεία προνόμιο.

3. Ο Ευαγγελιστής Ben Greatness είναι ο Πρόεδρος των Θριαμβευτικών ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ INT’L, ενός υπουργείου που διακρίνεται για διαβρωτικές ταχύτητες, που καλείται να αναθρέψει ανθρώπους που καίγονται στη φωτιά για τον Θεό.

Το Θριαμβευτικό Ευαγγελικό Πυροσβεστικό Υπουργείο έχει πολλά παραρτήματα στη ΛΙΒΕΡΙΑ, τη Γκάμπια, τη Σιέρα Λεόνε, την Κένυα, τη Νιγηρία, τη Σενεγάλη και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Το υπουργείο είναι επίσης γνωστό για την πραγματοποίηση της Μεγαλύτερης Χριστιανικής Νυχτερινής Αγρυπνίας στη Λιβερία με την ονομασία MIRACLE & FIRE night, η οποία είναι προγραμματισμένη για την 1η Παρασκευή κάθε μήνα στις 22:00.

4. Ο Ευαγγελιστής Ben Greatness είναι ένας ευτυχισμένος παντρεμένος άνδρας με ευλογημένο σπίτι. Η σύζυγός του είναι η Αιδ. κα. Η σύζυγός του είναι επίσης Ηγέτης των Women of Impact στη ΛΙΒΕΡΙΑ με στόχο να εκπαιδεύσει τις συζύγους του πάστορα ώστε να γίνουν Επιδραστικές και χρήσιμες τόσο για την Εκκλησία όσο και για την οικογένειά τους.

5. Ο Ευαγγελιστής Ben Greatness είναι ένας μεγάλος Φιλάνθρωπος και ανθρωπιστής. Είχε χήρες και ορφανά στη μηνιαία μισθοδοσία του σταθερά για πάνω από 4 χρόνια. Αυτός και η σύζυγός του έχουν επίσης πολλούς μαθητές στο προσωπικό τους πρόγραμμα υποτροφιών σε πολλά σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εμπορικές σχολές και ιδιωτικά πανεπιστήμια στη ΛΙΒΕΡΙΑ.

Εξαιτίας αυτών, εισήχθη στο International Gospel Hall of Fames με ένα βραβείο Ambassadorial & ένα Global Icon Award in Excellent Leadership.

6. Ο Ευαγγελιστής Δρ. Ben Greatness είναι Διδάκτωρ της Θεότητας που απέκτησε από το Breakthrough International Bible University στην Κένυα και έχει επίσης άλλο ένα επίτιμο Διδάκτωρ ΒΙΒΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ από τη Θεολογική Σχολή του Θεού στο τέλος της περιόδου στο Freetown της Σιέρα Λεόνε.

Παραιτήθηκε τιμητικά από τη θέση του Credit manager της First International Bank (FIBANK) στη LIBERIA για να επικεντρωθεί σε Υπουργεία πλήρους απασχόλησης λόγω της άνευ όρων αγάπης του για τον Θεό.

7. Ο Ευαγγελιστής Ben Greatness αναφέρεται συνήθως ως ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΙΑΣ. Αυτό οφείλεται στην τόλμη του να διακηρύξει τον λόγο του Θεού, να λέει την αλήθεια σε εκείνους που έχουν εξουσία και στις πολλαπλές προφητείες του που εκδίδει κάθε 31 Δεκεμβρίου για το έθνος και κοντέσσας φορές που οι άνθρωποι βλέπουν την εκπλήρωση.

8.. Αν και είναι νέος, είναι Πατέρας και μέντορας σε χιλιάδες Λιβεριανούς σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στους πάστορες. Αυτήν τη στιγμή έχει μια πλατφόρμα καθοδήγησης που ονομάζεται SONS OF THE PROPHETIC EVANGELIST MOVEMENTS (SOPEM), με πολλούς επιβλέποντες των δικών τους Υπουργείων να τον αναζητούν ως πνευματική τους κάλυψη.

9.. Ο Ευαγγελιστής J. Ben Greatness αγαπιέται πολύ στους πολλούς Λιβεριανούς μου, επειδή είναι πολύ ταπεινός και εύκολα προσβάσιμος, αν και είναι ένας από τους πιο πλούσιους και επιδραστικούς παστούς του Έθνους. Ακόμη και καλλιτέχνες του γκόσπελ τραγουδούν για τα ενδιαφέροντά του για να τον γιορτάσουν στα γενέθλιά του..

Έχει πνευματικά παιδιά, αδέρφια και συνεργάτες που είναι τόσο στην κυβέρνηση όσο και στο μπλοκ της αντιπολίτευσης λόγω της ακεραιότητάς του.

Έχει λίγους από τους γιους του ως νομοθετικά σώματα, πολιτικούς, επιχειρηματία και διεθνή επιχειρηματία.

10. Παρά το ότι είναι εξέχων δημόσιος κήρυκας. Ο Ευαγγελιστής Ben Greatness είναι επίσης επιχειρηματίας που έχει ένα ταξιδιωτικό γραφείο που ονομάζεται GREATER GLORY TRAVEL & TOUR & Greater Glory υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου.

Είναι επίσης Διευθύνων Σύμβουλος των Greater Glory Financial Institutions (Micro loan Agency & Savings Club).

Είναι Πρόεδρος του Triumphant Bible Institute (TBI) & της TRIUMPHANT Vocational Trade School (TVTC) που πρόκειται να ξεκινήσει πλήρως.

Είναι Διευθύνων Σύμβουλος της FRESH FIRE TV 📺 & ο εφευρέτης του Grace VIRUS 2022 που διαδίδει την PRAYER and PASSION VIRUS. Επίσης διοργανώνει & χορηγεί τουρνουά ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ & Inter schools τουρνουά κουίζ. Είναι ένας λιβεριανός ιεροκήρυκας που έχει ταξιδέψει εκτενώς σε περισσότερα από 35 έθνη του κόσμου 🌎 και εξακολουθεί να ταξιδεύει για να διαδώσει το ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού.

Κυρίες και κύριοι, βάζω στοίχημα ότι αυτά είναι 10 κορυφαία πράγματα που δεν ξέρατε για το LIBERIAN 5 STAR GENERAL & ORACLE WITH MIRACLE EVANGELIST DR J BEN GREATNESS.