Κινητά τηλέφωνα ή κινητά τηλέφωνα – Όταν οι επισκευές στο κινητό σας τηλέφωνο υπό την εγγύηση ενδέχεται να μην τηρηθούν

Κινητά τηλέφωνα ή κινητά τηλέφωνα – Όταν οι επισκευές στο κινητό σας τηλέφωνο υπό την εγγύηση ενδέχεται να μην τηρηθούν

März 23, 2023 0 Von admin

Ανεξάρτητα από το αν μας αρέσει, ως πελάτες αιχμής υψηλής καινοτομίας, όλοι έχουμε εξελιχθεί εξαιρετικά συνηθισμένοι στο κινητό ή ασύρματο. Το κινητό τηλέφωνο είναι απαραίτητο για την καθημερινή μας εμβέλεια των συσκευών «πρέπει να έχουμε» που μεταφέρουμε δίπλα μας στις τσέπες μας ή στις γυναικείες τσάντες μας όπου κι αν πάμε. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πράγματα, ζούμε πραγματικά στην αλληλογραφία της στιγμής και το κινητό τηλέφωνο είναι αυτή η σημαντική συσκευή που μας επιτρέπει να μένουμε σε επαφή με τον χώρο εργασίας, να ελέγχουμε τα ενδιαφέροντά μας σε μετοχές και προσφορές, να συνομιλούμε με τους φίλους και την οικογένειά μας, και να καλέσουμε για βοήθεια στην περίπτωση που είμαστε αρκετά λυπημένοι ώστε να έχουμε βλάβη στο όχημα.

Ως κάποιος που ταξίδευε συχνά, και ως κάποιος που θεωρεί τη χρήση του κινητού τηλεφώνου ως σημαντική, δεν φείδομαι των προσπαθειών να ακολουθήσω τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην καινοτομία κινητών τηλεφώνων και τα πιο φρέσκα μοντέλα για τις πιο σημαντικές μάρκες.

Ως εκ τούτου, ήταν κατά τη διάρκεια μιας από τις μετακινήσεις μου στη Μαλαισία που επέλεξα να αγοράσω ένα πιο σύγχρονο κινητό τηλέφωνο που είχε την καινοτομία του μπλε δοντιού πριν από πολύ καιρό όταν παραδόθηκε για πρώτη φορά. Το απλωμένο „Sony“ με την καινοτομία του με μπλε δόντι, ως πιο σύγχρονο μοντέλο κινητού τηλεφώνου, είχε μια μικρή εντύπωση, ένα συρόμενο κάλυμμα που άνοιγε για να αποκαλύψει τα μαξιλάρια επαφής κλήσης, ήταν ελαφρύ και έμοιαζε να τρέχει, σε ασημί απόχρωση στη συσκευασία και απλά αυτό που ήθελα. Σταματήστε να ανησυχείτε για τα έξοδα, ήταν ένα από τα πιο σύγχρονα μοντέλα τότε, και γενικά υπήρχε μια μεταμέλεια σε ένα πιο υπερβολικό κόστος εάν οποιαδήποτε στιγμή χρειαζόμουν πιο φρέσκια καινοτομία.

Έτσι πλήρωσα χαρούμενα με τη Visa και ολοκλήρωσα την αγορά. Μέσα στο διάστημα των ημερών επέστρεψα στην Αυστραλία και χρησιμοποιούσα το κινητό με χαρά, ώσπου μόλις ενάμιση χρόνο μετά το γεγονός, χάλασε.

Σε όποιο σημείο κι αν απέτυχε ένα πιο τρέχον κινητό τηλέφωνο σε οποιοδήποτε σημείο, και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης, υπάρχει λόγος ανησυχίας. Η πιο φρέσκια καινοτομία κινητού τηλεφώνου συνεπάγεται μεγαλύτερο κόστος, καλύτερη καινοτομία, μεγαλύτερη σταθερότητα, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και καλύτερες επισημάνσεις, ωστόσο για αυτό το μοντέλο SONY, υπήρχε λόγος ανησυχίας, καθώς χρησιμοποιούσα το τρίτο μου κινητό τηλέφωνο, και έτσι ήταν δεν χρησιμοποιείται συνεχώς. Γιατί τότε χάλασε λίγο μετά από ένα σύντομο εξάμηνο;

Ο έλεγχος της κάρτας εγγύησης που συνόδευε το κινητό αποκάλυψε ότι όσο μπορούσα να μεταφέρω το κινητό στον ειδικό από τον οποίο το αγόρασα, θα μπορούσα να το επισκευάσω χωρίς χρεώσεις, καθώς ήταν ακόμα υπό εγγύηση. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσα Ομοίως, λάβετε τη διαχείριση για αυτό, εφόσον μπορούσα να το στείλω σε έναν εγκεκριμένο ειδικό της Sony Administration Center εντός της ίδιας της Αυστραλίας, ωστόσο, επειδή θα ήμουν ξανά στη Μαλαισία, ενώ ήταν ακόμη εντός της περιόδου εγγύησης, αποφάσισα να δώσω στον έμπορο μου πρόσφερε το κινητό για άλλη μια επίσκεψη για να το φτιάξω.

Ο ειδικός στις συμφωνίες παρατήρησε υπάκουα τα σημεία ενδιαφέροντος του κινητού τηλεφώνου της Sony και είπε, καθώς ήταν ένα από τα πιο φρέσκα κινητά τηλέφωνα, θα έπρεπε να το στείλει στον εγκεκριμένο χώρο βοήθειας για να το επισκευάσει και θα με καλούσε σχετικά με η κατάσταση με τη συντήρηση. Θα μπορούσα λοιπόν να ζητήσω βοήθεια καθώς υποψιαζόμουν ότι όλα τα πράγματα είχαν ληφθεί υπόψη.

Τελικά, υπήρξε μια εμφανής μη εμφάνιση κλήσης από τον ειδικό και επικοινωνώντας μαζί τους, ενημερώθηκα ότι το κινητό τηλέφωνο δεν μπορούσε να επιδιορθωθεί για τίποτα, κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης!

Επί του παρόντος, στην περίπτωση που είστε πελάτης κινητής τηλεφωνίας, αυτό χτυπάει προειδοποιητικά… γιατί πότε είναι εγγύηση για ένα ακριβό κινητό τηλέφωνο με σήμανση δεν αποτελεί εγγύηση;

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πράγματα, το κινητό τηλέφωνο της Sony δεν είναι μια μάρκα υλικού και η καινοτομία αλληλογραφίας που πρέπει να το παρακάνετε είναι μια απλωμένη μάρκα!

«Ανοίξαμε το κινητό σας και βρήκαμε ότι ήταν σάπιο μέσα. Η εγγύησή σας στη συνέχεια ακυρώνεται λόγω του εντύπου!», διόρθωσε ο ειδικός, μελετώντας πιθανότατα την αναφορά από τον εγκεκριμένο χώρο βοήθειας.

Πρώτα απ ‚όλα, αυτή τη στιγμή όταν αγόρασα το κινητό, ενημερώθηκα ότι ήταν υπό εγγύηση ενός έτους από την ημερομηνία προμήθειας και ότι η εγγύηση ήταν ακόμη και παγκόσμια. Επιπλέον, το κινητό τηλέφωνο δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ αδικαιολόγητα ή παρουσιάστηκε σε νερό ή βροχή. Ωστόσο, ενώ χρησιμοποιήθηκε στην Αυστραλία όπου το περιβάλλον ήταν κάπως πιο δροσερό από την τροπική Μαλαισία, το κινητό τηλέφωνο της Sony ήταν αξιοσημείωτο για το υπέροχο σχέδιό του και μετά βίας μπορούσα να δεχτώ ότι όλα τα κινητά τηλέφωνα θα σάπιζαν λόγω του ψυχρότερου περιβάλλοντος και των ατμοσφαιρικών συνθηκών στην Μεσογειακή Αυστραλία. Δεν υπήρχε ποτέ προϋπόθεση ότι το εν λόγω σχήμα θα ακύρωνε την εγγύηση.

Τελικά, χρειάστηκα ένα ποσό 200 $ για να τακτοποιήσω το σχήμα και να ξαναβάλω το κινητό σε λειτουργία σχεδόν 3 μήνες μετά το γεγονός, με το σκεπτικό ότι όταν επιδιορθώθηκε, ήμουν πίσω στην Αυστραλία και έπρεπε να πάρω ένα σύντροφος να μου το ανακτήσει.

Προς το παρόν, το παράδειγμα αυτής της εμπειρίας είναι βασικό – Διαβάστε τα ψιλά γράμματα της εγγύησής σας που συνοδεύει κάθε απόκτηση του ευέλικτου τηλεφώνου σας. Ακριβώς υπό το πρίσμα του γεγονότος ότι αυτό που αγοράζετε είναι μια προκαθορισμένη επωνυμία, ποτέ μην περιμένετε ότι το σχέδιό του δουλεύεται για να μην υπάρχει υγρασία ή να μην σαπίζει μέσα, ανεξάρτητα από το αν είναι Sony. Μου είπαν ότι ήταν τυπική στρατηγική για τη θεραπεία σάπιων καταστάσεων στο εσωτερικό του κινητού τηλεφώνου λόγω της κακής χρήσης του κινητού τηλεφώνου, ακυρώνοντας οποιαδήποτε εγγύηση.
Ενώ το κινητό τηλέφωνο ήταν ένα πιο σύγχρονο μοντέλο και το θεωρούσα σταθερά ως ένα σημαντικό κομμάτι των εξειδικευμένων συσκευών μου, δεν υπήρξε ποτέ καμία περίπτωση κακής χρήσης του κινητού τηλεφώνου που θα μπορούσε να επέτρεπε τη διαρροή νερού μέσα στο κινητό τηλέφωνο . Υποθέτοντας ότι υπήρχε οποιαδήποτε μορφή, θα ήταν απλώς η διαφορά στο κλίμα από το έθνος των προμηθειών και το έθνος του σκοπού.

Επιτρέψτε στην εμπειρία μου να σας βοηθήσει και επικεντρωθείτε στα ψιλά γράμματα της εγγύησής σας, ώστε να είστε σίγουροι εάν καλύπτονται οι σάπιες συνθήκες από την εγγύηση, ιδιαίτερα στην περίπτωση που θα χρησιμοποιήσετε κινητό τηλέφωνο που έχετε αγοράσει στο εξωτερικό όπου υπάρχουν διαφορετικές κλιματικές συνθήκες.

Προσπαθήστε να μην αγοράσετε ένα λεμόνι όταν ψάχνετε για ένα πιο ενημερωμένο κινητό τηλέφωνο. Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα κινητών τηλεφώνων Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας της γειτονιάς σας Κατάστημα κινητών τηλεφώνων Aussie [http://aussie-mobilephones.reviewadvisors.info] με την προσδοκία των δωρεάν περιουσιακών στοιχείων και για να δείτε τα πιο πρόσφατα σε κινητά τηλέφωνα για την περιοχή της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας. Ανανεωμένος καθημερινά, ο ιστότοπος προσφέρει μια τεράστια γκάμα κινητών τηλεφώνων για τον διορατικό πελάτη και προσφέρει μια εμπειρία αγορών στο Διαδίκτυο με διάκριση.