Καλή χρονιά – το 2023 να είναι μια φανταστική χρονιά

Καλή χρονιά – το 2023 να είναι μια φανταστική χρονιά

Februar 7, 2023 0 Von admin

Έτσι το 2022 φτάνει στο τέλος του και τώρα το 2023 είναι προ των πυλών. Δεν μπορούμε να περιγράψουμε με λόγια πόσο ανυπομονούμε για τη νέα χρονιά. Το 2022 σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη χρονιά μας, οπότε ανυπομονούμε πολύ για την επόμενη χρονιά.

Το 2022 δεν ήταν μια ιδιαίτερα φανταστική κατασκηνωτική χρονιά για εμάς. Σχεδόν όλα τα προγραμματισμένα μας ταξίδια ακυρώθηκαν, αλλά ένα πράγμα σήμαινε ότι είχαμε ακόμα μια ωραία χρονιά με πολύ κάμπινγκ.

Το 2022 δεν ήταν η καλύτερη κατασκηνωτική χρονιά μας

Όταν στα τέλη του καλοκαιριού του 2021 προγραμματίσαμε εκδρομές κατασκήνωσης, δοκιμές εξοπλισμού και ταξίδια για το 2022, οι φιλοδοξίες ήταν υψηλές. Υπήρχαν πολλά που έπρεπε να ζήσουμε και πολύς εξοπλισμός που έπρεπε να δοκιμάσουμε στα ταξίδια μας. Τόσο πολύ, μάλιστα, που ανησυχούσαμε λιγάκι μήπως θα απέχουμε πολύ από την κόρη μας Sissel. Αλλά υπολογίσαμε ότι τελικά υπήρχαν μερικές εβδομάδες μεταξύ κάθε ταξιδιού, οπότε ο Sissel μάλλον δεν θα μας έλειπε και πολύ.

Αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε σώσει από αυτές τις ανησυχίες. Γιατί, αντίθετα με τις προσδοκίες, ο Sissel είχε περισσότερο από αρκετό χρόνο μαζί μας.

Διαφήμιση (διαβάστε περισσότερα μετά τη διαφήμιση)

Θα πρέπει, μεταξύ άλλων, έχουν επάνω στα βουνά της Νορβηγίας και freecamp με ένα Combi-Campθα έπρεπε να είχαμε πάει για κατασκήνωση σε σκηνή με πολύ καλό εξοπλισμό από το Outwell, θα έπρεπε να είχαμε πάει να κάνουμε glamping με εξοπλισμό από το Camper, να επισκεφτούμε έναν μεγάλο αριθμό κάμπινγκ, κλπ., κλπ. Αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική.

Λόγω καθυστερήσεων στην παραγωγή, ένα μεγάλο μέρος του εξοπλισμού που έπρεπε να πάρουμε στην περιοδεία παραδόθηκε μόνο αφού υποτίθεται ότι ήμασταν σε περιοδεία μαζί του. Άλλα ταξίδια ακυρώθηκαν λόγω ασθένειας στη σειρά και των δύο μας, του Sissel και των βοηθών του Sissel.

Πήγαμε σε ένα προγραμματισμένο ταξίδι στο Bornholm και είχαμε ένα υπέροχο ταξίδι εκεί. Αλλά σε μια από τις τελευταίες ημέρες του ταξιδιού, η Ann-Karina στραμπούλωσε το πόδι της, γι‘ αυτό και ένα επόμενο ταξίδι σε εξωτερικό χώρο έπρεπε να ακυρωθεί. Και έτσι μπορούσα να συνεχίσω. Απλώς δεν ήταν η χρονιά μας όταν πρόκειται για ταξίδια κατασκήνωσης.

Αλλά ούτως ή άλλως περάσαμε μια ωραία κατασκηνωτική χρονιά.

Η ζωή ως κάτοικος κανόνισε την κατασκηνωτική μας χρονιά

Επειδή είχαμε προγραμματίσει τόσα πολλά ταξίδια χωρίς τροχόσπιτο, επιλέξαμε να παρκάρουμε το τροχόσπιτό μας στο Jelling Camping. Και αυτή η απόφαση έσωσε πραγματικά την κατασκήνωσή μας.

Συχνά, όταν άλλαζαν ή ακυρώνονταν τα σχέδιά μας, μπορούσαμε να πάμε στο Jelling Camping σε σύντομο χρονικό διάστημα. Υπήρχε το βαγόνι μας – έτοιμο για χρήση με γάντζο και έτοιμο με τέντα και έπιπλα. Έχοντας προγραμματίσει τόσα πολλά ταξίδια, δεν περιμέναμε να το απολαύσουμε όσο πραγματικά.

Έτσι, παρόλο που δεν πήγαμε σε όλα τα ταξίδια που είχαμε προγραμματίσει, η μόνιμη εγκατάσταση μας σήμαινε ότι ούτως ή άλλως είχαμε πολλές καλές εμπειρίες κατασκήνωσης. Γνωρίσαμε πολλούς υπέροχους ανθρώπους στο Jelling Camping και είχαμε πολλές καλές εμπειρίες εκεί.

Έτσι, παρόλο που δεν είχαμε τόσες πολλές εμπειρίες κατασκήνωσης όπως συνήθως, ήταν ακόμα μια συναρπαστική, ανταποδοτική και υπέροχη χρονιά.

Το 2023 θα είναι πολύ συναρπαστικό και θα φέρει πολλά νέα πράγματα

Όλα τα ταξίδια που έπρεπε να ακυρώσουμε το 2022 πρέπει να ολοκληρωθούν το 2023. Όλα αυτά είναι ταξίδια που πραγματικά περιμέναμε με ανυπομονησία. Προς το παρόν λοιπόν έχουμε προγραμματίσει να ανεβούμε ξανά στη Λαπωνία σε ένα κατασκηνών για να δούμε το Βόρειο Σέλας που δεν προλάβαμε να δούμε φέτος. Φεύγουμε τον Μάρτιο και αυτή τη φορά ο καιρός πρέπει να είναι μαζί μας.

Θα πάμε επίσης στη Νορβηγία για ελεύθερη κατασκήνωση με ένα Combi-Camp στο Εθνικό Πάρκο Hardangervidda. Και φυσικά οι δύο εξορμήσεις με σκηνή πρέπει να ολοκληρωθούν. Ανυπομονούσαμε για όλα τα ταξίδια, και το 2023 πρέπει να ολοκληρωθούν.

Έχουμε γίνει πολύ χαρούμενοι που κατασκηνώνουμε πιο απλά και είμαστε πιο κινητικοί. Θα πάμε λοιπόν ένα ταξίδι με σκηνή στο Bornholm αυτό το καλοκαίρι. Μπορούμε όμως ήδη να πούμε ότι ακόμα κι αν θα είναι ταξίδι με σκηνή, θα είναι πολύ άνετο. Θα είναι συναρπαστικό να το ζήσετε, και ανυπομονούμε.

Σχεδιάζουμε επίσης ένα μεγάλο ταξίδι στην Πορτογαλία, όπου θα πάει ο Sissel. Ανυπομονούμε πολύ για αυτό το ταξίδι, καθώς θα περάσουμε από χώρες και περιοχές που δεν έχουμε επισκεφτεί στο παρελθόν.

Διορθώθηκε για έναν ακόμη χρόνο

Με όλα τα ταξιδιωτικά μας σχέδια, πιθανότατα δεν θα υπάρχει πολύς χρόνος για να ταξιδέψετε και με την Adria μας. Αλλά μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ούτως ή άλλως. Θα συνεχίσουμε ως τακτικοί στο Jelling Camping το 2023.

Ανυπομονούμε επίσης για αυτό. Εν μέρει είναι μια υπέροχη περιοχή στη Δανία και εν μέρει είναι ένα υπέροχο κάμπινγκ. Δοκιμάζουμε πολύ εξοπλισμό εκεί. Τόσο άρθρα όσο και βίντεο βγαίνουν από αυτό.

Ευτυχισμένο το νέο έτος

Όπως καταλαβαίνετε, ανυπομονούμε για το νέο έτος και ανυπομονούμε για τις εμπειρίες που φέρνει.

Ελπίζουμε ότι και εσείς θα έχετε μια συναρπαστική, φανταστική και πλούσια χρονιά και σας ευχόμαστε καλή τύχη, ευημερία και ευτυχία τη νέα χρονιά.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 🙂

Διαφήμιση (διαβάστε περισσότερα μετά τη διαφήμιση)