Κίνδυνοι του κινητού τηλεφώνου για μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Κίνδυνοι του κινητού τηλεφώνου για μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

März 24, 2023 0 Von admin

Το προαιρετικό σχολείο είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να απεικονίσει μια διδακτική οργάνωση όπου συμβαίνει η τελευταία φάση της διδασκαλίας, γνωστή ως βοηθητική εκπαίδευση και γενικά απαραίτητη μέχρι μια προκαθορισμένη ηλικία. Ακολουθεί στοιχειώδη ή βασική εκπαίδευση και μπορεί να ακολουθηθεί από την κολεγιακή (τριτοβάθμια) εκπαίδευση.

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ειδών προαιρετικών σχολείων και η διατύπωση που χρησιμοποιείται κυμαίνεται σε όλο τον πλανήτη. Τα παιδιά πηγαίνουν συνήθως στο βοηθητικό σχολείο μεταξύ 10 και 16 ετών και τελειώνουν μεταξύ 15 και 19 ετών, ωστόσο υπάρχει μεγάλη ποικιλία από χώρα σε χώρα.

Ανάλογα με το πλαίσιο, τα σχολεία για αυτήν την περίοδο ή ένα μέρος αυτής θα μπορούσαν να ονομαστούν προαιρετικά σχολεία, σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γυμνάσια, λύκεια, σχολεία κέντρων, πανεπιστήμια, επαγγελματικές σχολές και ιδιωτικές ακαδημίες, και τη συγκεκριμένη σημασία οποιασδήποτε από αυτές τις αλλαγές μεταξύ των πλαισίων .

Οι προαιρετικές υποτροφίες του σχολείου είναι εκείνες οι υποσπουδές των μετα-απαραίτητων εξετάσεων ή όπως απεικονίζονται προηγουμένως. Είναι σε αυτή τη φάση των σχολαστικών που οι υποσπουδές καθιερώνουν τα θεμέλια του μέλλοντός τους. Ανεξάρτητα από το τι πρέπει να είναι η υποσπουδάση σε όλη την καθημερινή ζωή, ο δρόμος ανοίγει σε αυτό το στάδιο για αυτό το λόγο οι περισσότερες γκάφες που δεν προσαρμόζονται στις προαιρετικές σχολικές ζωές με τους περισσότερους υπομαθητές μέχρι την άλλη τους ζωή. Τα άτομα που χτίζουν με παγκόσμια ενέργεια είναι καλά εδραιωμένα σε αυτή τη φάση της σχολικής εκπαίδευσης.

Ένα κινητό τηλέφωνο (που ονομάζεται επίσης ευέλικτο, κινητό τηλέφωνο ή ασύρματο) είναι ένα ηλεκτρονικό gadget που χρησιμοποιείται για αμφίδρομη ραδιοτηλεπικοινωνία μέσω μιας τηλεφωνικής οργάνωσης σταθμών βάσης γνωστών ως τοπικές ρυθμίσεις κυψέλης. Τα κινητά τηλέφωνα διαφέρουν από τα ασύρματα τηλέφωνα, τα οποία απλώς προτείνουν το βοηθητικό πρόγραμμα τηλεφώνου εντός περιορισμένης εμβέλειας μέσω ενός μοναχικού σταθμού βάσης συνδεδεμένου σε μια σωστή γραμμή σταθερής γραμμής, για παράδειγμα μέσα σε ένα σπίτι ή ένα γραφείο.

Ένα κινητό τηλέφωνο επιτρέπει στον πελάτη του να εγκατασταθεί και να λάβει τηλεφωνικές αποφάσεις προς και από το δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο που ενσωματώνει διαφορετικά κινητά και τηλέφωνα σταθερής γραμμής σε όλο τον κόσμο. Αυτό γίνεται μέσω διασύνδεσης με ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που διεκδικείται από έναν ευέλικτο διαχειριστή οργανισμού. Ένα ζωτικό στοιχείο του τηλεφωνικού δικτύου είναι ότι ενδυναμώνει τις συνεπείς κλήσεις σε κάθε περίπτωση, όταν ο πελάτης κινείται σε μεγάλες περιοχές μέσω ενός κύκλου που είναι γνωστός ως παράδοση ή παράδοση.

Εκτός από το ότι είναι τηλέφωνο, τα τρέχοντα κινητά τηλέφωνα υποστηρίζουν επίσης πολυάριθμες πρόσθετες διαχειρίσεις, όπως SMS (ή άμεσα μηνύματα, email, πρόσβαση στον Ιστό, παιχνίδια, Bluetooth και υπέρυθρη απομακρυσμένη αλληλογραφία, κάμερα, ενημέρωση MMS, MP3 player, ραδιόφωνο Τα κινητά τηλέφωνα χαμηλού επιπέδου αναφέρονται συχνά ως τηλέφωνα στοιχείων, αν και τα κινητά τηλέφωνα πολύ καλής ποιότητας που προσφέρουν περαιτέρω αναπτυγμένες δεξιότητες επεξεργασίας αναφέρονται ως PDA.

Το απευθείας κρατημένο κινητό τηλέφωνο παρουσιάστηκε από τον Δρ Μάρτιν Κούπερ της Motorola το 1973, χρησιμοποιώντας ένα ακουστικό βάρους 2 κιλών (4,4 λίβρες). Η Motorola παρέδωσε το κύριο κινητό τηλέφωνο με πρόσβαση σε χρήμα, το DynaTAC 8000x το 1983. Το έτος 1990, συνολικά 12,4 εκατομμύρια άτομα είχαν συνδρομές κινητής τηλεφωνίας. Προς το τέλος του 2009, λιγότερο από 20 χρόνια μετά το γεγονός, η ποσότητα των ευέλικτων συνδρομών κινητής συνολικά έφτασε περίπου τα 4,6 δισεκατομμύρια, 370 φορές τον αριθμό του 1990, διεισδύοντας στις δημιουργούμενες οικονομίες και φθάνοντας στο κάτω μέρος της νομισματικής πυραμίδας.

Το κινητό τηλέφωνο είναι μια επιτυχημένη μέθοδος αλληλογραφίας που έχει αντιμετωπίσει πολλά ζητήματα και αντιπροσωπεύει έναν τόνο. Είναι ευέλικτο όπως το όνομά του, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα μαζί του να παίξετε μαζί του, να ξαπλώσετε μαζί του, να ταξιδέψετε μαζί του και παρομοίως να πάτε στο δωμάτιο ανάπαυσης μαζί του. Το βλέπω ως μια σημαντική μέθοδο για αλληλογραφία που έχει βοηθήσει με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένων των εποχών κινδύνου, ωστόσο αυτό φαίνεται μεταξύ των υποσπουδαστών των βοηθητικών σχολείων στις μέρες μας; Η απάντηση είναι ΟΧΙ! Το κινητό τηλέφωνο σε αντίθεση με το να τα καταφέρνει υπέροχα σε αυτή τη νεανική ηλικία ή ο αποκαλούμενος «μελλοντικός πρωτοπόρος» έχει πραγματικά πληγώσει αυτούς τους επικείμενους δασκάλους. Οι ερωτήσεις προς το παρόν είναι, είναι κατάλληλο για προαιρετικές σχολικές σπουδές να διεκδικήσουν ένα κινητό τηλέφωνο; Εννοώ υποφοιτητές που διεκδικούν κινητό και δεν χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο. Μερικοί λόγοι έχουν καταγραφεί κάτω από τους λόγους για τους οποίους οι προαιρετικοί δεν πρέπει να έχουν κινητό τηλέφωνο.

Συμπτώματα Διεκδίκησης Τηλεφώνου ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΕΣ:

Κίνδυνοι ευημερίας:

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δέκα ετών, ο κόσμος έχει δει γρήγορη ανάπτυξη στους πελάτες τηλεφώνου. Όλοι, από πιο καθιερωμένους ενήλικες έως παιδιά στο γυμνάσιο, φαίνεται να μεταφέρουν κάποιον κολλημένο στα αυτιά τους, χωρίς να κατανοούν τις πιθανές πιθανότητες ευημερίας που σχετίζονται με τη χρήση των κινητών τηλεφώνων.

Καταρχάς, ένα νέο λογικό ημερολόγιο που διανεμήθηκε το 2007 με το όνομα Long haul Utilization of PDAs και καρκίνους του νου, έκλεισε μετά την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων από ένα ευρύ φάσμα μελετών ότι η χρήση κινητών τηλεφώνων για επιπλέον 10 χρόνια δείχνει εκτεταμένο κίνδυνο για ακουστικό νεύρωμα και γλοίωμα. Προσθέτοντας ότι το στοίχημα είναι πιο αξιοσημείωτο για την ομόπλευρη ανοιχτότητα, δηλαδή τον καρκίνο σε μια παρόμοια πλευρά του μυαλού όπου κρατούσε γενικά το τηλέφωνο.

Οι ερευνητές πίσω από αυτό το ημερολόγιο βεβαιώνουν ότι οι περισσότερες μέχρι σήμερα εξετάσεις σχετικά με τη χρήση κυττάρων και τους καρκίνους του εγκεφάλου έχουν γενικά κατευθυνθεί με μια ελλιπώς μεγάλη περίοδο αδράνειας. Αυτή η έκθεση ημερολογίου παρέχει εντυπωσιακούς ελέγχους διαφορετικών ερευνών και αποδείξεις σφαλμάτων ενότητας πληροφοριών, αποτελεσματικής προδιάθεσης και αριθμητικών σφαλμάτων μέσα σε αυτές τις αξιολογήσεις.

Ο αντίκτυπος που έχει η ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων στην ανθρώπινη ευημερία αποτελεί αντικείμενο πρόσφατου ενδιαφέροντος και μελέτης, λόγω της κολοσσιαίας επέκτασης της χρήσης κινητών τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο (ως τον Ιούνιο του 2009, υπήρχαν περισσότεροι από 4,3 δισεκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο. Κινητά τηλέφωνα Χρησιμοποιήστε την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στην περιοχή μικροκυμάτων, την οποία ορισμένοι δέχονται ότι μπορεί να βλάψει την ανθρώπινη ευημερία. Υπάρχει μια τεράστια συλλογή εξερεύνησης, τόσο επιδημιολογική όσο και διερευνητική, σε πλάσματα μη ανθρώπινα και σε ανθρώπους, εκ των οποίων το μεγαλύτερο μέρος δεν δείχνει σαφή αιτιολογική σχέση μεταξύ άνοιγμα στα κινητά τηλέφωνα και βλαβερές οργανικές επιπτώσεις στους ανθρώπους. Αυτό συνοψίζεται τις περισσότερες φορές, ακριβώς όπως η ισορροπία της απόδειξης εμφάνισης δεν βλάπτει τους ανθρώπους από τα κινητά τηλέφωνα, αν και ένας κρίσιμος αριθμός μεμονωμένων εξετάσεων πραγματικά συνιστά μια τέτοια σχέση ή είναι αβέβαιοι Άλλα μηχανογραφημένα απομακρυσμένα πλαίσια, για παράδειγμα, οργανισμοί αλληλογραφίας πληροφοριών, παράγουν συγκριτική ακτινοβολία.

Η Παγκόσμια Ένωση Ευημερίας, υπό το φως της μεγαλύτερης προοπτικής για τα λογικά και κλινικά δίκτυα, έχει εκφράσει ότι η ασθένεια πιθανότατα δεν πρόκειται να προκληθεί από τα κύτταρα ή τους σταθμούς βάσης τους και ότι οι έλεγχοι δεν βρήκαν πειστικές αποδείξεις για άλλες επιπτώσεις στην ευημερία. Ο ΠΟΥ ελπίζει να κάνει προτάσεις σχετικά με τα κινητά τηλέφωνα το 2010. Ορισμένοι ειδικοί δημόσιας προειδοποίησης για την ακτινοβολία έχουν ορίσει μέτρα για τον περιορισμό του ανοίγματος στους κατοίκους τους ως συνετή μεθοδολογία.

Σε κάθε περίπτωση, μερικές συνεχιζόμενες εξετάσεις, σε κάθε περίπτωση, έχουν βρει μια σχέση μεταξύ της χρήσης κινητού τηλεφώνου και συγκεκριμένων ειδών καρκίνου του μυαλού και των οργάνων του σάλιου. Ο Lennart Hardell και διάφοροι δημιουργοί μιας μετα-εξέτασης 11 ερευνών το 2009 από ομοτίμους σε ημερολόγια συμπέραναν ότι η ασύρματη χρήση για περίπου μια δεκαετία «αντιγράφει χονδρικά το στοίχημα του να είσαι αποφασισμένος να έχεις ανάπτυξη εγκεφάλου στην ισοδύναμη («ομόπλευρη») πλευρά του κεφαλιού όπως αυτό που αρέσει για κυτταρική χρήση».

Σχολαστικές διακοπές:

Μερικοί μαθητές έχουν την τάση να κρατούν τα κινητά τους τηλέφωνα ανοιχτά κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και της αναθεώρησης, ακόμη και στη βιβλιοθήκη. Κάνουν έτσι ώστε οι κοόρτες τους να συνειδητοποιήσουν τους πιο πρόσφατους ήχους κλήσης τους, εκτρέποντας στη συνέχεια διαφορετικούς υποσπουδαστές, ακόμη και τον εκπαιδευτικό της τάξης. Κάποιοι το έβαλαν ακόμη και σε δόνηση και καταλαμβάνονται από τη δόνηση από τις κλήσεις κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και των σχολικών ωρών, ανακατευθύνοντας την προσήλωσή τους στο ποιος καλεί αυτήν τη στιγμή.

Αυτό το «κινητό τηλέφωνο» με διάφορα όρια μνήμης χρησιμοποιείται για τη λήψη και αποθήκευση λίγων μουσικής διαφόρων στίχων και τόνων. Οι μελωδίες ακούγονται μερικές φορές με τη χρήση του ακουστικού στο σχολείο και στο σπίτι αδυνατώντας να θυμηθούν τη σχολαστική τους δουλειά που θα έπρεπε να είναι η ανάγκη τους. Μερικοί παίζουν ακόμη και αυτές τις μελωδίες στην τάξη, εκτρέποντας τους σοβαρούς και τους αποδοκιμασθέντες μαθητευόμενους, ενώ η συνεπής χρήση του ακουστικού δυσκολεύει ορισμένους από αυτούς να καταλάβουν συζητήσεις με χαμηλούς τόνους και να φωνάζουν ενώ κουβεντιάζουν με τους κακούς που πρέπει να ακουστούν. Η επιστημονική διακοπή επιδεινώνεται συνεχώς με το σκεπτικό ότι όσοι δεν διεκδικούν κινητό τηλέφωνο θέλουν να αποκτήσουν. Όταν ένας μαθητής φέρει ένα βιβλίο για να μελετήσει και έρχεται μια κλήση, αυτό είναι το τέλος του συμπυκνώματος μετά την κλήση, με το σκεπτικό ότι η εστίασή του θα είναι στην κλήση που απαντήθηκε.

Ένας από τους λίγους παράγοντες που έχουν εκτρέψει αυτά τα μελλοντικά κεφάλια της εποχής μας έχει να κάνει με τα κινητά τηλέφωνα. Οι περισσότεροι υποφοιτητές περνούν ώρες παίζοντας διάφορα παιχνίδια στο τηλέφωνο για συγκεκριμένους γνήσιους αγώνες ποδοσφαίρου, αγώνες ποδοσφαίρου, snakezia, αγώνες οχημάτων, παιχνίδια παζλ και ούτω καθεξής. Συμμετέχουν σε αυτά τα παιχνίδια σε βαθμό που απορρίπτουν τη σχολαστική τους εργασία, τα καθήκοντα, τις σχολικές εργασίες και ούτω καθεξής. Εξετάζουν ακόμη και αυτά τα παιχνίδια στο σχολείο ενδυναμώνοντας τους άλλους πόσο συναρπαστικά ήταν τα παιχνίδια, αφήνοντας τα παιχνίδια στη μνήμη και όχι τις εξετάσεις τους. Η εξέταση του παιχνιδιού χειροτεχνίας/ευφάνταστης εργασίας και παιχνιδιών με κινητό τηλέφωνο σε 29 βοηθητικά σχολεία αποκάλυψε ότι οι μισοί μπορούν να παίξουν παιχνίδια με κινητό τηλέφωνο αρκετά καλά, το 27% μπορεί να κάνει θαυμάσια τη λειτουργία της ειδικότητας/φαντασίας του, ενώ το 23% δεν μπορεί ούτε τη χειροτεχνία/εφευρετική εργασία ούτε να μπλέξεις καλά. Όλα μαζί λόγια, τα επιστημονικά έργα το αντέχουν περισσότερο.

ΚΟΣΤΟΣ:

Η δαπάνη για την αγορά ενός κινητού τηλεφώνου είναι δαπανηρή για υποσπουδαστές προαιρετικών σχολείων που έχουν σχεδόν μηδενική πηγή προμήθειας. Η συντριπτική τους πλειονότητα τάσσεται υπέρ της αγοράς τηλεφώνων με τα τέλη του σχολείου τους να πληρώνουν. Όταν αγοράζεται αυτό το κινητό τηλέφωνο, ο ερευνητής πρέπει να το ενεργοποιήσει ξανά και να αποφασίσει, να στείλει άμεσα μηνύματα, να διαβάσει και να κατεβάσει μερικά έγγραφα. Όλα είναι μετρητά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σχολαστικό τους συμφέρον και επιπλέον άλλα θεμελιώδη και σημαντικά πράγματα. Τα έξοδα επισκευής και αντικατάστασης ταλαιπωρημένων/χαμένων δεν ξεχνιούνται, με το σκεπτικό ότι η πραγματικότητα παραμένει ότι από τη στιγμή που ένας ερευνητής αρχίσει να χρησιμοποιεί τηλέφωνα, θα πρέπει να διορθωθεί ή να αντικατασταθεί όταν πάθει ζημιά ή χαθεί. Κοιτάξτε πραγματικά το κόστος της αναζωογόνησης ενός κινητού τηλεφώνου καθημερινά για έναν μήνα, όχι για να συζητήσετε ένα χρόνο. Κάθε ένα από αυτά είναι άσκοπο κόστος για υποσπουδές που προετοιμάζονται από κάποιον.