Επιλογέας παραγγελιών για δοχεία Euronorm 600 x 400 mm.

Επιλογέας παραγγελιών για δοχεία Euronorm 600 x 400 mm.

März 18, 2023 0 Von admin

Εάν η ομάδα σας δεν διαθέτει έναν σταθερό, ασφαλή, πάντα έτοιμο σύνδεσμο για βοήθεια, σημαίνει ότι χρειάζεστε τον κατάλληλο τρόλεϊ μαζεύματος.

Ο αρθρωτός σχεδιασμός, η ελαφρότητα και η ανθεκτικότητα είναι χαρακτηριστικά που διευκολύνουν την παραλαβή παραγγελιών σε κάθε αποθήκη. Από την άλλη πλευρά, οι περιστρεφόμενοι τροχοί και το μικρό μέγεθος λειτουργούν καλά στη λειτουργική εργασία στους διαδρόμους αγορών. Το καρότσι κατασκευάστηκε στην Πολωνία, από πρώτες ύλες ευρωπαϊκής προέλευσης. Η εφαρμοζόμενη επίστρωση ψευδαργύρου παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής και τον χρόνο λειτουργίας του φορέα. Επιπλέον, το έχουμε εξοπλίσει με άνετες χειρολαβές που διευκολύνουν τη μεταφορά / μετεγκατάσταση. Το πλεονέκτημα είναι επίσης ένα μέρος για πράγματα όπως tablet, σαρωτή γραμμωτού κώδικα, ετικέτες. Τα καρότσια μπορούν να εξοπλιστούν με τυπικά περιστρεφόμενα δοχεία ή κάδους Euro standard με διαστάσεις 600 x 400 mm.

Η βέλτιστη προσαρμογή στη διαδικασία της αποθήκης μειώνει τα σφάλματα που προκύπτουν από λανθασμένη συλλογή παραγγελιών και προετοιμασία των εμπορευμάτων για αποστολή.

Ρίχνουμε μια ευρεία ματιά στις διαδικασίες logistics. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η αποτελεσματική ροή των εμπορευμάτων είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία σε κάθε αποθήκη. Αυτό το γνωρίζουμε από την εμπειρία μας και των πελατών μας. Γνωρίζουμε επίσης ότι ένας αποτελεσματικός υπάλληλος είναι ένας εργαζόμενος με λιγότερο άγχος, ικανοποιημένος με τον εαυτό του και τα αποτελέσματά του. Και αυτό, με τη σειρά του, μεταφράζεται σε μια καλή ατμόσφαιρα στην εργασία – ένας σημαντικός παράγοντας για τη μείωση της εναλλαγής των εργαζομένων.