Διευθύνων Σύμβουλος της Mykmary Fashion, Michael Onyemah: Ενδυναμώνοντας τους επιχειρηματίες μόδας να επιτύχουν στην επιχείρηση

Διευθύνων Σύμβουλος της Mykmary Fashion, Michael Onyemah: Ενδυναμώνοντας τους επιχειρηματίες μόδας να επιτύχουν στην επιχείρηση

März 23, 2023 0 Von admin

Η βιομηχανία της μόδας αναπτύσσεται αλματωδώς στη Νιγηρία, αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως, αλλά πολλοί από τους μικρούς παίκτες του κλάδου δεν επωφελούνται από αυτή την έκθεση και την άνθηση.

Για πολλούς λάτρεις της μόδας, το να ακολουθήσουν μια καριέρα στη βιομηχανία της μόδας φαίνεται σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η ιδέα του σχεδιασμού όμορφων ενδυμάτων και της δημιουργίας μοναδικών στυλ που κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται σίγουροι και όμορφοι είναι αυτό που προσελκύει πολλούς στη βιομηχανία.

Ωστόσο, χρειάζεται κάτι περισσότερο από δημιουργικότητα και πάθος για να πετύχεις ως επιχειρηματίας μόδας. Απαιτεί μια σταθερή κατανόηση των επιχειρηματικών αρχών και στρατηγικών που μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση των πωλήσεων και στην ανάπτυξη μιας επιτυχημένης επιχείρησης μόδας.

Μιλώντας σε μια ομάδα δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Mykmary Fashion House, Micheal Onyemah, είπε «στη σημερινή βιομηχανία της μόδας, για να διατηρήσουμε μια επιχείρηση μόδας με την πάροδο του χρόνου, είναι απαραίτητο να έχουμε μια σταθερή ροή πελατών .

Αυτό απαιτεί εστίαση στην ανάπτυξη της επωνυμίας, την καλλιέργεια πιστών πελατών και το συνεπές μάρκετινγκ και πώληση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας. Το ράψιμο είναι μια πολύτιμη δεξιότητα, αλλά δεν αρκεί για να κάνεις μια κερδοφόρα επιχείρηση. Η ικανότητα εμπορίας και πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών είναι αυτό που δημιουργεί έσοδα και δημιουργεί μια βιώσιμη επιχείρηση.

Υπάρχει ανάγκη για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μόδας να ενδυναμωθούν με εργαλεία και τεχνογνωσία για να βελτιώσουν τις πωλήσεις των επιχειρήσεών τους, να αυξήσουν τα έσοδα και να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις τους να ξεκινήσουν καλά. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μόδας μπορούν να αυτοματοποιήσουν τις πωλήσεις τους και να πολλαπλασιάσουν τα επιχειρηματικά τους κέρδη, κάτι που με τη σειρά του τους δίνει τη δυνατότητα να διευθύνουν μια επιχείρηση που μπορεί να χρηματοδοτήσει τον επιθυμητό τρόπο ζωής τους».

Εδώ έρχεται ο Michael Onyemah, ένας υπέρμαχος των επιχειρήσεων μόδας. Τα τελευταία τρία χρόνια, ο Michael διοργανώνει επιδείξεις μόδας και τελετές βραβείων, όπου έχει αλληλεπιδράσει με πολλούς επιχειρηματίες μόδας. Ανακάλυψε ότι ενώ πολλοί από αυτούς τους επιχειρηματίες είναι ειδικευμένοι στο σχεδιασμό και τη δημιουργία όμορφων ενδυμάτων, συχνά δεν έχουν την απαραίτητη επιχειρηματική οξυδέρκεια για να επιτύχουν στον κλάδο.

Για να γεφυρώσει αυτό το χάσμα, ο Michael αποφάσισε να ξεκινήσει μια διαδικτυακή σχολή επιχειρήσεων μόδας που ονομάζεται Mykmary Fashion Business School. Μέσω της σχολής επιχειρήσεων μόδας, στοχεύει να ενδυναμώσει τους επιχειρηματίες μόδας με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να διευθύνουν επιτυχημένες επιχειρήσεις μόδας.

Πιστεύει ότι εξοπλίζοντας αυτούς τους επιχειρηματίες με επιχειρηματικές δεξιότητες, μπορούν να μετατρέψουν το πάθος τους σε ένα κερδοφόρο εγχείρημα.

Η σχολή προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που ανταποκρίνεται στον πόνο των ιδιοκτητών επιχειρήσεων μόδας, που περιλαμβάνει τη δημιουργία δυνητικών πελατών υψηλής ποιότητας, την τοποθέτηση επωνυμίας, τις στρατηγικές δημιουργίας περιεχομένου, τη δημιουργία επιχειρηματικού συστήματος και δομής, την επωνυμία επιχειρήσεων και τον προγραμματισμό μεταξύ άλλων.
Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους επιχειρηματίες μόδας πρακτικές δεξιότητες που μπορούν να εφαρμόσουν στις επιχειρήσεις τους.

Το σχολείο προσφέρει επίσης προγράμματα καθοδήγησης, όπου οι μαθητές μπορούν να αλληλεπιδράσουν με έμπειρους επιχειρηματίες μόδας που μπορούν να τους καθοδηγήσουν στο επιχειρηματικό τους ταξίδι.
Η αφοσίωση του Michael στη βιομηχανία της μόδας δεν πέρασε απαρατήρητη.

Οι προσπάθειές του έχουν αναγνωριστεί από τη βιομηχανία και έχει λάβει πολλά βραβεία για τη συνεισφορά του. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε πολλές εθνικές και διεθνείς εκδόσεις και έχει προσκληθεί να μιλήσει σε διάφορες εκδηλώσεις μόδας.

Καθώς η βιομηχανία της μόδας συνεχίζει να εξελίσσεται, το πάθος του Michael για την ενίσχυση των επιχειρηματιών της μόδας παραμένει ακλόνητο. Μέσω του Mykmary Fashion Business School, ελπίζει να εμπνεύσει μια νέα γενιά επιχειρηματιών μόδας που όχι μόνο έχουν το πάθος και τη δημιουργικότητα αλλά και τις επιχειρηματικές δεξιότητες για να πετύχουν.
Ο Michael Onyemah είναι πραγματικός πρωταθλητής της βιομηχανίας της μόδας.

Η αφοσίωσή του στην ενδυνάμωση των επιχειρηματιών της μόδας μέσω του Mykmary Fashion Business School αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής του στη βιομηχανία. Με το πάθος, την τεχνογνωσία και την αφοσίωσή του, μεταμορφώνει τη βιομηχανία της μόδας, ένας επιχειρηματίας τη φορά.
Το Mykmary Fashion δημιουργήθηκε με κίνητρο την προώθηση εγχώριων brands μόδας και τη σύνδεσή τους με τη διεθνή αγορά. Και από τότε, εργάζονται για να προσθέσουν αξία και να ερμηνεύσουν την αφρικανική επιχείρηση μόδας στον κόσμο γενικότερα.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Mykmary για περισσότερες λεπτομέρειες

Η ιστοσελίδα μας https://www.mykmary.com