Βίντεο με σωματική διαμάχη μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας στα Starbucks κάνει τις γλώσσες να κουνάνε

Βίντεο με σωματική διαμάχη μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας στα Starbucks κάνει τις γλώσσες να κουνάνε

März 14, 2023 0 Von admin

Βίντεο με έναν άνδρα και μια γυναίκα που εμπλέκονται σε καβγά κάνει τους ανθρώπους να μιλούν στο Twitter για το ποιος ήταν ο ένοχος.

Ο άνδρας και η γυναίκα μάλωναν στα Starbucks που βρίσκονται στο Eastgate Mall του Γιοχάνεσμπουργκ. Εικόνα: Στιγμιότυπο οθόνης βίντεο

Η χρονική σήμανση στο βίντεο δείχνει ότι ο καυγάς έγινε τη Δευτέρα πριν από το μεσημέρι στο Starbucks στο Eastgate Mall.

Κέιπ Τάουν – Βίντεο με έναν άνδρα και μια γυναίκα που εμπλέκονται σε καβγά κάνει τους ανθρώπους να μιλούν στο Twitter για το ποιος ήταν στην πραγματικότητα ο ένοχος.

Την Τρίτη, το βίντεο του περιστατικού που έλαβε χώρα στο Starbucks στο Eastgate Mall στο Γιοχάνεσμπουργκ κοινοποιήθηκε στο Twitter από τον ακτιβιστή κατά του εγκλήματος Yusuf Abramjee.

Σύμφωνα με τον Abramjee, η γυναίκα δέχθηκε επίθεση επειδή ο άγνωστος άνδρας ένιωσε ότι ήταν «πολύ καιρό» στην εγκατάσταση.

«Αυτή η γυναίκα δέχθηκε λεκτική επίθεση και κλωτσιά από έναν άνδρα στο Starbucks East Gate Mall. Ο δράστης είπε ότι καθόταν για «πολύ ώρα» στην πρίζα.[sic]», έγραφε η λεζάντα του.

Η χρονική σήμανση στο βίντεο δείχνει ότι ο καυγάς έγινε τη Δευτέρα πριν από το μεσημέρι.

Στο βίντεο, διάρκειας 19 δευτερολέπτων, φαίνεται η γυναίκα να ανεβαίνει στον πάγκο όπου στέκεται ήδη ο άνδρας.

Το ζευγάρι φαίνεται ξεκάθαρα να πηγαίνει ο ένας στον άλλο.

Ο άνδρας και η γυναίκα φαίνονται να κουνάνε τα χέρια και να δείχνουν ο ένας τον άλλον.

Καθώς η διαμάχη θερμαίνεται, άλλοι θαμώνες στα Starbucks φαίνονται μάλλον αδιάφοροι.

Κάποια στιγμή ο άντρας δείχνει προς το πρόσωπο της γυναίκας και αυτή φαίνεται να του απομακρύνει το χέρι.

Καθώς αρχίζει να απομακρύνεται από αυτήν, εκείνη τον ακολουθεί και φαίνεται να τον χτυπάει από πίσω.

Γυρίζει και την κλωτσάει.

Καθώς η γυναίκα περπατά προς τον άνδρα μετά την πρώτη κλωτσιά, εκείνος την κλωτσάει ξανά.

Σε αυτό το σημείο, ένας από τους υπαλλήλους των Starbucks παίρνει το δρόμο προς το ζευγάρι και προσπαθεί να το διαλύσει. Ο άντρας φαίνεται να φεύγει. Η γυναίκα κατευθύνεται σε ένα τραπέζι και παίρνει κάτι.

Το βίντεο του Abramjee έλαβε σχεδόν 200.000 προβολές από τότε που δημοσιεύτηκε.

Ωστόσο, τα tweep φώναξαν τη γυναίκα που πίστεψαν, βλέποντας το βίντεο, ξεκίνησε τη διαμάχη.

«Ο άντρας αμύνθηκε ενάντια σε μια Κάρεν. Αν ήθελε να της επιτεθεί, θα ήταν πιο φρικιαστικό από αυτό που βλέπουμε. Σύμφωνα με το βίντεο, εκείνη επιτέθηκε και εκείνος αμύνθηκε. Θα πρέπει να πάει στη φυλακή για (απόπειρα) GBH (βαριά σωματική βλάβη) [sic]», είπε ο @maxwellmodiba.

Η @TMbuzi είπε ότι η ζωή δεν ήταν σαπουνάδα: «Άπλωσε τα χέρια της στον κύριο. Ποτέ μην απλώνετε τα χέρια σας σε κανέναν γιατί θα ανταποδώσει. Η ζωή δεν είναι λίγο σαπούνι [sic]“.

Ωστόσο, ο @TJContinue θεώρησε ότι δεν χρειαζόταν ο άντρας να γίνει σωματικός: «Έσπρωξε το χέρι του μακριά και δεν υπήρχε καμία δικαιολογία για κακοποίηση από την πλευρά του, σταμάτα να φτιάχνει ή να ψάχνει δικαιολογίες για κακή συμπεριφορά [sic]“.

[email protected]

IOL

Αποποίηση ευθύνης ANA NEWS WIRE:
Το Αφρικανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ANA) είναι μια ενσύρματη υπηρεσία ειδήσεων και ως εκ τούτου προσυπογράφει τα υψηλότερα πρότυπα της δημοσιογραφίας, καθώς σχετίζεται με την ακρίβεια, τη δικαιοσύνη και την αμεροληψία.
Η ANA προσπαθεί να παρέχει ακριβείς, καλές και αξιόπιστες πληροφορίες σε Κείμενο, Εικόνες και Βίντεο. Όπου εμφανίζονται σφάλματα, η ANA θα επιδιώξει να τα διορθώσει έγκαιρα και με διαφάνεια.
Η πλατφόρμα ΑΝΑ περιέχει επίσης ειδήσεις και πληροφορίες από πηγές τρίτων. Η ANA επιδίωξε να προμηθευτεί αξιόπιστο περιεχόμενο από αξιόπιστες πηγές ειδήσεων, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για την ακρίβεια και τις απόψεις που παρέχονται από αυτές τις πηγές στην πλατφόρμα ANA ή σε συνδεδεμένους ιστότοπους.
Το περιεχόμενο που παρέχεται στην πλατφόρμα ANA News Wire, τόσο μέσω της λειτουργίας ειδήσεων ANA όσο και μέσω τρίτων πηγών της, προορίζεται για αποκλειστική χρήση εξουσιοδοτημένων συνδρομητών και συνεργατών. Η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και χρήση του περιεχομένου ANA θα υπόκειται σε νομικά μέτρα. Η ANA επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων της ως προς αυτό.
Η ANA καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπος λειτουργεί και λειτουργεί ομαλά ανά πάσα στιγμή, ωστόσο η ANA δεν φέρει ευθύνη και δεν θα ευθύνεται για περιπτώσεις που ο ιστότοπος είναι προσωρινά μη διαθέσιμος λόγω τεχνικών ζητημάτων που είναι πέρα ​​από τον έλεγχό μας.