Ασφάλιση Ζωής για Νοσηλευτές: Διατηρήστε το απλό με ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο

Ασφάλιση Ζωής για Νοσηλευτές: Διατηρήστε το απλό με ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο

Februar 20, 2022 0 Von admin

Η ασφάλιση ζωής είναι μια αναγκαιότητα για νοσηλευτές που έχουν αγαπημένα πρόσωπα που τους βασίζονται οικονομικά.

Οι περισσότεροι νοσηλευτές, νοσηλευτές και πιστοποιημένοι εγγεγραμμένοι αναισθησιολόγοι νοσοκόμων (CRNA) που έχουν ασφάλιση ζωής μέσω του εργοδότη τους. Ωστόσο, σε περίπτωση πρόωρου θανάτου, συχνά είναι εν αγνοία τους υποασφαλισμένοι, αφήνοντας την οικογένεια με μείωση της οικονομικής ασφάλειας μέσα στη θλίψη τους.

Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα λαμβάνοντας υπόψη τη γενική οικονομική προσιτότητα της ασφάλισης ζωής διάρκειας. Θα εξετάσουμε ποιες ασφάλειες ζωής τείνει να αγοράζει η κοινότητα των νοσηλευτών και των επαγγελματιών νοσηλευτών, πόση κάλυψη χρειάζεστε και πού να προβείτε σε ενέργειες εάν είναι σαφές ότι χρειάζεστε περισσότερη κάλυψη.

Τι ασφάλεια ζωής έχουν οι νοσηλευτές και οι νοσηλευτές;

Αξιοποιήσαμε το ποικίλο δίκτυο αναγνωστών μας για να μάθουμε να κατανοούν τις επιλογές ασφάλισης ζωής. Η Έρευνα μας για το Σχεδιασμό Ασφαλίσεων Φοιτητών του 2022 είχε περίπου 1.500 ερωτηθέντες από διάφορους τομείς σταδιοδρομίας και εκπαιδευτικά υπόβαθρα.

Από αυτή την ομάδα, 82 ερωτηθέντες ήταν επαγγελματίες νοσηλευτές. Δείτε τι μάθαμε για τη νοσηλευτική κοινότητα και την ασφάλιση ζωής.

Οι επαγγελματίες νοσηλευτικής έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ της ανάγκης έναντι της αγοράς ασφάλισης ζωής

Βρήκαμε ότι η πλειονότητα των νοσοκόμων, των CRNA και των νοσηλευτών πίστευαν ότι έπρεπε να αγοράσουν ασφάλιση διάρκειας ζωής. Η κατανομή των απαντήσεων έχει ως εξής:

 • 62% των νοσηλευτών.
 • 69% των CRNAs.
 • Το 75% των νοσηλευτών.

Ωστόσο, ο αριθμός των επαγγελματιών νοσηλευτικής που έχουν στην πραγματικότητα το δικό τους ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής δίνει μια διαφορετική εικόνα. Μόνο το 43% των νοσηλευτών και το 54% των CRNA τηρούν τη δική τους πολιτική εκτός της κάλυψης του εργοδότη τους.

Οι νοσηλευτές είχαν μια συγκλονιστική διαφορά μεταξύ αυτού που πιστεύουν ότι χρειάζονται και αυτού που έχουν στην πραγματικότητα. Μόνο το 28% των επαγγελματιών νοσηλευτών ακολούθησε την παροχή της δικής του ασφαλιστικής κάλυψης ζωής. Είχαν όμως το υψηλότερο ποσοστό ασφάλισης ζωής που χρηματοδοτεί ο εργοδότης. Είναι ασφαλές να πούμε ότι οι περισσότεροι επαγγελματίες νοσηλευτές βασίζονται σε περιορισμένη κάλυψη μέσω του εργοδότη τους αντί να είναι σωστά ασφαλισμένοι μόνοι τους.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις επιλογές ασφάλισης ζωής για νοσηλευτές, συμπεριλαμβανομένων των ιδανικών ποσών κάλυψης και του μέσου κόστους.

Χρειάζονται οι νοσηλευτές ασφάλιση ζωής;

Εάν κάποιος θα επηρεαστεί σημαντικά οικονομικά από τον θάνατό σας, τότε χρειάζεστε ασφάλεια ζωής ως νοσοκόμα.

Για να είμαστε σαφείς, όταν μιλάμε για ασφάλεια ζωής, υποστηρίζουμε ασφάλιση ζωής. Αυτό χρειάζεται η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων και των επαγγελμάτων — όχι ένα σύνθετο χρηματοοικονομικό προϊόν, όπως η ασφάλιση ολόκληρης ζωής, που συνοδεύεται από εξωφρενικές προμήθειες και χρεώσεις.

Ιδιαίτερες αλλαγές στη ζωή

Τα κοινά σενάρια που προκαλούν τους ανθρώπους να αναζητήσουν ασφάλεια ζωής περιλαμβάνουν τον αρραβώνα ή τον γάμο, τον προγραμματισμό για ένα παιδί ή την απόκτηση ήδη εξαρτώμενων ατόμων ή τη μετάβαση του συζύγου σας από το εργατικό δυναμικό.

Κίνδυνοι στο χώρο εργασίας

Οι νοσηλευτές πρέπει επίσης να σκεφτούν ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ασφάλιση ζωής. Οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης έχουν μοναδικούς κινδύνους στο χώρο εργασίας, όπως πιθανή έκθεση σε μολυσματικές ασθένειες. Στην περίπτωση αυτή, οι επαγγελματίες νοσηλευτές ήταν στην πρώτη γραμμή της πανδημίας.

Ασυνήθιστες ώρες μετακίνησης

Πρέπει επίσης να οδηγούν σε μια φυσική τοποθεσία εργασίας, συχνά σε περίεργες ώρες. Η μητέρα μου εργάστηκε ως νοσοκόμα τοκετού και τοκετού για δεκαετίες. Ένα βράδυ, έπεσε θύμα ενός τροχαίου ατυχήματος που οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης ενώ επέστρεφε στο σπίτι από μια μεγάλη βάρδια στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς, ήταν εντάξει, αλλά η ξεκάθαρη αλήθεια είναι ότι οι νοσηλευτές θέτουν τους εαυτούς τους σε μεγαλύτερο κίνδυνο από γεγονότα όπως αυτό σε σύγκριση με τους ομολόγους τους που εξαρτώνται από το Zoom στον επαγγελματικό κόσμο.

Μεγαλύτερος φόρος για την ψυχική υγεία

Επιπλέον, η απαιτητική φύση της νοσηλευτικής μπορεί να επηρεάσει τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική σας υγεία. Δυστυχώς, οι νοσηλευτές διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο αυτοκτονίας από τον γενικό πληθυσμό.

Εάν έχετε παιδιά, σύζυγο ή σύντροφο που θα επηρεαζόταν αρνητικά από τη μόνιμη απώλεια του εισοδήματός σας, χρειάζεστε δική σας ασφάλιση ζωής. Η κάλυψη που έχετε στο νοσοκομείο σας είναι πιθανώς ανεπαρκής για νοσηλευτές με εξαρτώμενα άτομα.

Τα καλά νέα είναι ότι ο κίνδυνος να σας συμβεί κάτι είναι πολύ χαμηλός, επομένως το κόστος αγοράς επαρκούς προστασίας δεν είναι πολύ υψηλό.

Πόση ασφάλεια ζωής χρειάζονται οι νοσηλευτές;

Οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται κάλυψη διάρκειας ζωής ισοδύναμη με τουλάχιστον 10 φορές τον μισθό τους. Ωστόσο, εάν είστε ο τροφοδότης του νοικοκυριού σας ή έχετε πολλά παιδιά (ή και τα δύο), τότε σας προτείνουμε 10 έως 15 φορές τον μισθό σας ως σημείο εκκίνησης για τον προσδιορισμό του ποσού της κάλυψης.

Κατά γενικό κανόνα, συνιστούμε να στρογγυλοποιείτε στο πλησιέστερο ποσό των 500.000 $ κατά την επιλογή του συμβολαίου σας.

Βασικός τύπος: Μισθός x 10 = Ελάχιστη Κάλυψη (Στρογγυλοποιημένη προς τα πλησιέστερα 500 K) = Ποσό Πολιτικής

Ας δούμε μερικά παραδείγματα. Αν και υπάρχουν πολλοί τύποι νοσοκόμων, ας εστιάσουμε στους εγγεγραμμένους νοσηλευτές (RN).

Ο μέσος μισθός για έναν RN είναι 75.330 $, σύμφωνα με τα στοιχεία του Γραφείου Στατιστικών Εργασίας (BLS). Χρησιμοποιώντας αυτόν τον μισθό ως οδηγό, η μέση νοσοκόμα χρειάζεται τουλάχιστον 1 εκατομμύριο δολάρια σε ασφαλιστική κάλυψη ζωής.

Εδώ είναι τα μαθηματικά: 75.330 $ x 10 = 753.300 $ (στρογγυλοποιημένα στο πλησιέστερο 500 χιλιάδες) = 1 εκατομμύριο $

Ωστόσο, η μέση οικογενειακή νοσοκόμα με εξαρτώμενα άτομα χρειάζεται τουλάχιστον 1 έως 1,5 εκατομμύρια δολάρια κάλυψης.

Η έρευνά μας διαπίστωσε ότι το 51% των νοσηλευτών είναι οι τροφοδότες των νοικοκυριών τους. Ενώ, το 85% των CRNA και το 75% των νοσηλευτών είναι οι κύριοι εισοδηματίες.

Αυτό υποδηλώνει ότι οι επαγγελματίες νοσηλευτές γενικά είναι πολύ ανεπαρκώς ασφαλισμένοι, ειδικά στην περίπτωση των επαγγελματιών νοσηλευτών. Θυμηθείτε, μόνο το 28% των ερωτηθέντων νοσηλευτών μας είχαν τη δική τους πολιτική θητείας εκτός εργασίας. Ωστόσο, το 75% της οικογένειάς τους εξαρτάται κυρίως από το εισόδημά του.

Τι προνόμια ασφάλισης ζωής λαμβάνουν οι νοσηλευτές μέσω της εργασίας;

Η ασφάλιση ζωής που χορηγείται από τον εργοδότη είναι καλύτερη από το τίποτα. Αλλά είναι τραγικά ανεπαρκές σε γενικές γραμμές.

Τα προγράμματα παροχών ομάδας εργοδοτών συχνά παρέχουν ελάχιστη κάλυψη που περιορίζεται στο ένα ή δύο φορές το μισθό του εργαζομένου. Για παράδειγμα, Baylor Scott & White Health παρέχει βασική ασφάλιση ζωής ίση με το διπλάσιο του ετήσιου μισθού του υπαλλήλου της με δυνατότητα για συμπληρωματικά προγράμματα από την τσέπη.

Για άλλους, η κάλυψη βασίζεται σε ένα καθορισμένο ποσό, όπως 50.000 $. Αυτό απλά δεν είναι αρκετό.

Από την έρευνά μας, προσδιορίσαμε ότι το 38% των CRNA, το 46% των νοσηλευτών και το 66% των ιατρών νοσηλευτών έχουν ασφαλιστική κάλυψη ζωής μέσω του εργοδότη τους.

Αυτό υποδηλώνει ότι υπάρχει έντονη ανάγκη για πρόσθετη κάλυψη στο νοσηλευτικό επάγγελμα. Πολλές νοσοκόμες δεν έχουν καμία απολύτως κάλυψη, ενώ άλλες απλώς δεν έχουν αρκετή λόγω του περιορισμένου προγράμματος του εργοδότη τους.

Πόσο κοστίζει η ασφάλιση ζωής για νοσηλευτές;

Το μηνιαίο ασφάλιστρο διάρκειας ζωής σας θα βασίζεται σε διάφορους παράγοντες, όπως η ηλικία, το φύλο, το ποσό κάλυψης, η διάρκεια του συμβολαίου και η συνολική υγεία.

Για όλα τα επαγγέλματα νοσηλευτικής που συμμετείχαν στην έρευνα, το μέσο μηνιαίο κόστος του υπάρχοντος συμβολαίου ασφάλισης ζωής ήταν $86 έως $167 ανά μήνα. Αλλά οι πληρωμές κυμαίνονταν από πολλά δολάρια το μήνα έως μόλις 400 $ το μήνα.

Η ασφάλιση διάρκειας ζωής είναι γενικά πολύ προσιτή. Έτσι, είναι πιθανό ορισμένα από τα δεδομένα να παραμορφώθηκαν από πληρωμές ασφαλιστηρίων συμβολαίων ολόκληρων.

Επομένως, ας δούμε μερικά συγκεκριμένα παραδείγματα για το τι μπορεί να περιμένετε να πληρώσετε με ένα πρόγραμμα ασφάλισης ζωής διάρκειας.

Οι νοσοκόμες εντάσσονται στο επάγγελμα σε όλες τις ηλικίες, συνήθως από τις αρχές της δεκαετίας των 20 έως τα τέλη της δεκαετίας των 30. Λοιπόν, ας εστιάσουμε σε δύο διαφορετικά παραδείγματα για μια 25χρονη νοσοκόμα έναντι μιας 35χρονης νοσοκόμας. Θα χρησιμοποιήσουμε το προηγούμενο παράδειγμα RN που χρειάζονται τουλάχιστον 1 εκατομμύριο $ σε κάλυψη με βάση τον μέσο μισθό νοσοκόμων.

Εκτιμώντας τρέχουσες εκτιμήσεις κόστους μέσω διαφόρων ασφαλιστικών εταιρειών ζωής, δείτε τι μπορεί να κοστίσει ένα συμβόλαιο ζωής 1 εκατομμυρίου δολαρίων για μια 20ετή θητεία για κάποιον με άριστη υγεία:

 • Γυναίκα 25 ετών – 23 $ το μήνα
 • Άνδρας 25 ετών – 30 $ το μήνα
 • Γυναίκα 35 ετών – 28 $ το μήνα
 • Άνδρας 35 ετών – 33 $ το μήνα

Τώρα, ας πούμε ότι αυτές οι νοσοκόμες ενδιαφέρονται για μια πολιτική 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων. Θα κοιτούσαν:

 • Γυναίκα 25 ετών – 31 $ το μήνα
 • Άνδρας 25 ετών – 42 $ το μήνα
 • Γυναίκα 35 ετών – 40 $ το μήνα
 • Άνδρας 35 ετών – 46 $ το μήνα

Όπως μπορείτε να δείτε, η αύξηση της κάλυψης του συμβολαίου σας δεν θα σας κοστίσει ένα χέρι και ένα πόδι. Αλλά θα βοηθήσει τρομερά την οικογένειά σας αν συμβεί ποτέ το χειρότερο σενάριο.

Εάν θέλετε μια δωρεάν προσφορά ασφάλισης ζωής για το σενάριο του συμβολαίου σας, χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο προσφοράς ασφάλισης SLP.

Καλύτερες επιλογές ασφάλισης ζωής για νοσηλευτές

Όταν πρόκειται για την επιλογή ασφάλισης ζωής ως νοσοκόμα, νοσηλευτή ή CRNA, κρατήστε το απλό.

 1. 20ετής θητεία. Χρειάζεστε ένα συμβόλαιο που θα σας καλύπτει για τα χρόνια που τα παιδιά ή ο σύζυγός σας εξαρτώνται από το εισόδημά σας, καθιστώντας επαρκή μια θητεία 20 ετών. Μπορείτε να εξετάσετε μια θητεία 30 ετών εάν οι ηλικίες των παιδιών σας είναι απλές ή θέλουν την πρόσθετη ασφάλεια.
 2. Διατήρηση τρόπου ζωής. Θέλετε αρκετή κάλυψη για να διατηρήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα στον τρόπο ζωής που επιθυμείτε. Αυτό περιλαμβάνει μελλοντικά έξοδα, όπως η υποθήκη, οι πληρωμές χρέους, η εκπαίδευση του παιδιού σας και άλλα. Μπορεί να είναι δύσκολο να υπολογίσετε όλα αυτά τα έξοδα, γι‘ αυτό είναι πιο ασφαλές να κάνετε 10 έως 15 φορές το εισόδημά σας.
 3. Απαίτηση ιατρικής εξέτασης. Ένα μικρότερο ποσό συμβολαίου ενδέχεται να μην χρειάζεται ιατρική εξέταση. Ωστόσο, εάν αγοράζετε 1 εκατομμύριο δολάρια ή περισσότερο, ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες το απαιτούν. Μια ιατρική εξέταση μπορεί να βοηθήσει τις νοσοκόμες που είναι καλά στην υγεία τους να λάβουν τη φθηνότερη δυνατή τιμή.

Μπορεί επίσης να μπορείτε να αξιοποιήσετε μια ειδική ασφαλιστική συνεργασία μέσω ενός οργανισμού ή μιας επαγγελματικής κοινωνίας με την οποία συνεργάζεστε.

Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι νοσηλευτών, οπότε ελέγξτε όλες τις επιλογές σας ανάλογα με τις συνδρομές σας. Για παράδειγμα, τα μέλη της Αμερικανικής Ένωσης Νοσοκόμων μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ασφάλιση διάρκειας ζωής με την Prudential.

Ωστόσο, αυτοί οι τύποι προγραμμάτων ομαδικών παροχών είναι συχνά πιο ακριβοί ή έχουν πιο περιορισμένες επιλογές από τις αγορές για το δικό σας πρόγραμμα. Επιπλέον, δεν επιτρέπουν την εύκολη σύγκριση των παρόχων ασφάλισης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χάσετε ένα καλύτερο, πιο προσιτό συμβόλαιο.

Για να συγκρίνετε περισσότερες από δώδεκα επιλογές ασφάλισης ζωής, ξεκινήστε τη διαδικασία δωρεάν προσφοράς σήμερα.

Συμπέρασμα: Ο εχθρός ενός καλού σχεδίου είναι το τέλειο σχέδιο. Εφαρμόστε ένα απλό και προσιτό συμβόλαιο ζωής το συντομότερο δυνατό και αγνοήστε τον υπόλοιπο θόρυβο πωλήσεων ασφαλιστικού πράκτορα που υπάρχει εκεί έξω.

Λάβετε Προσφορά για το δικό σας επάγγελμα για αναπηρία και διάρκεια ζωής

ΕΠΟΜΕΝΟ

Υψος

Βάρος σε λίβρες)

Έχετε κάνει κάποια πρόσφατη επέμβαση ή νοσηλεία;