«Ήταν το ταξίδι μου ή πεθάνει», λέει ο άνδρας του Κέιπ Τάουν καθώς ετοιμάζεται να περπατήσει 600 χιλιόμετρα για να βοηθήσει το φοιτητικό χρέος της συζύγου του

«Ήταν το ταξίδι μου ή πεθάνει», λέει ο άνδρας του Κέιπ Τάουν καθώς ετοιμάζεται να περπατήσει 600 χιλιόμετρα για να βοηθήσει το φοιτητικό χρέος της συζύγου του

März 15, 2023 0 Von admin

Ένας άντρας από το Κέιπ Τάουν προσπαθεί να κάνει το όνειρο της γυναίκας του πραγματικότητα καθώς ετοιμάζεται για το ταξίδι της ζωής του.

Ο Lucien και η Washiela Williams είναι παντρεμένοι εδώ και σχεδόν 16 χρόνια. Φωτογραφία: παρέχεται

Την ημέρα της αναχώρησής του θα γιορτάσει και τα 40α γενέθλιά του.

Κέιπ Τάουν – Ένας άντρας του Κέιπ Τάουν προσπαθεί να κάνει το όνειρο της γυναίκας του πραγματικότητα καθώς ετοιμάζεται για το ταξίδι της ζωής του.

Ο Lucien Williams, 39 ετών, από το Parow είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του, Washiela Williams για σχεδόν 16 χρόνια και θέλει να διασφαλίσει ότι η νούμερο ένα κυρία του θα πάρει αυτό που της αξίζει.

Την Πέμπτη, 23 Μαρτίου, ο Ουίλιαμς θα κάνει μια βόλτα 600 χιλιομέτρων μέχρι τον Τζορτζ με την ελπίδα να συγκεντρώσει κεφάλαια για να πληρώσει το φοιτητικό χρέος της συζύγου του.

Την ημέρα της αναχώρησής του θα γιορτάσει και τα 40α γενέθλιά του.

Ο Λούσιεν Γουίλιαμς θα περπατήσει από το Κέιπ Τάουν στο Τζορτζ σε 10 ημέρες. Φωτογραφία: παρέχεται

«Υπήρξαν κάποια οικονομικά προβλήματα και η Washiela σπούδαζε εκπαίδευση με την Unisa.

«Ολοκλήρωσε τις σπουδές της πέρυσι και πέρασε με τρεις διακρίσεις», είπε περήφανα στο IOL.

Ο πατέρας δύο παιδιών είπε ότι η σύζυγός του αναμένεται να αποφοιτήσει αργότερα φέτος, ωστόσο, υπάρχει μόνο μία πτυχή που εμποδίζει αυτό το εκπληκτικό επίτευγμα – τα οικονομικά.

«Δεν θα μπορέσει να αποφοιτήσει αν δεν τακτοποιηθεί το χρέος της. Το υπόλοιπο για τη διευθέτηση της οφειλής είναι 18 000 R.

«Αυτή τη στιγμή εργάζεται σε ένα νηπιαγωγείο στο Goodwood, αλλά είναι δασκάλα στη φάση θεμελίωσης.

«Αλλά, επειδή δεν έχει τα προσόντα και δεν είναι εγγεγραμμένη, δεν μπορεί να βρει δουλειά πλήρους απασχόλησης», εξήγησε η Williams.

Η Washiela Williams θα μπορέσει να αποφοιτήσει αργότερα φέτος ως δασκάλα στο στάδιο της ίδρυσης εάν πληρωθεί το χρέος της. Εικόνα: παρέχεται

Η Washiela είναι η πρώτη στην οικογένειά της που έχει φτάσει σε τριτοβάθμιο επίπεδο εκπαίδευσης και έχει αντιμετωπιστεί με ανυπέρβλητους παράγοντες, ωστόσο τα κατάφερε.

Η οικογένεια έχει θυσιαστεί για τη σύζυγό του για να ολοκληρώσει τις σπουδές της και ζει από τον μισθό του ως υπάλληλος μιας βρετανικής εταιρείας πρόσληψης γιατρών.

«Η γυναίκα μου με στήριξε τόσο πολύ. Ήταν η βόλτα μου ή πέθανε. Θα έκανε τα πάντα και τα πάντα για μένα και αυτό είναι ένα μικρό πράγμα που μπορώ να κάνω για εκείνη.

«Δεν προέρχομαι από εύπορη οικογένεια. Δεν έχω δεξιότητες όπως ο χορός ή κάτι τέτοιο, αλλά μπορώ να περπατήσω και μπορώ να περπατήσω μακριά», είπε ο Williams.

Θα περπατάει για 10 ημέρες για περίπου 13 με 14 ώρες την ημέρα.

Ο Ουίλιαμς είπε ότι θα κάνει στάσεις στη διαδρομή και θα ξεκουραστεί στο σπίτι των εκκλησιαστών της Νέας Αποστολικής Εκκλησίας.

«Θα πρέπει να τελειώσω τη δουλειά μου μέχρι την 1η Απριλίου και ελπίζω να πάω στην εκκλησία στον Τζορτζ. Είναι και αυτό ένα πνευματικό ταξίδι για μένα. Υπάρχει απλώς κάτι για αυτές τις μικρές πόλεις και την πίστη τους.

«Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν φορολογήσει όλους», είπε στο IOL.

Ενώ βρίσκεται σε full beast mode και προετοιμάζεται για τον μεγαλύτερο περίπατο της ζωής του, ο Williams είπε ότι η 15χρονη κόρη του που ασχολείται με την παραγωγή μουσικής ήταν απασχολημένη να κάνει τον πατέρα της playlist για να τον κρατήσει στο ταξίδι του.

Όταν ρωτήθηκε ποιο ήταν το μεγαλύτερο κίνητρό του, ο Ουίλιαμς είπε: «Για μένα ως πατέρας και σύζυγος, θέλω πάντα να προσφέρω.

«Όταν η γυναίκα μου ήρθε σε εμένα και είπε ότι χρειαζόταν να πληρώσω το ποσό και δεν μπορούσα να δω την καρδιά της να σπάει.

«Έτσι, ενώ βρίσκομαι στο δρόμο, η οικογένειά μου θα είναι το μεγαλύτερο κίνητρό μου.

«Η οικογένειά μου είναι τα πάντα μου και είναι ο λόγος μου για όλα.

«Το κάνω αυτό γιατί η γυναίκα μου είναι το παν μου».

Ελπίζει επίσης ότι το ταξίδι του θα μπορούσε να αποκαλύψει τη λέξη και κάποιο σχολείο να δει την ιστορία του και να βρει την ευκαιρία να απασχολήσει τη γυναίκα του.

Εάν θέλετε να βοηθήσετε τον Λούσιεν Ουίλιαμς να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της συζύγου του και να δει την απόφοιτή της αργότερα φέτος, μπορείτε να κάνετε δωρεά για κάθε χιλιόμετρο που εργάζεται στο BackABdy σελίδα.

[email protected]

IOL

Αποποίηση ευθύνης ANA NEWS WIRE:
Το Αφρικανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ANA) είναι μια ενσύρματη υπηρεσία ειδήσεων και ως εκ τούτου προσυπογράφει τα υψηλότερα πρότυπα της δημοσιογραφίας, καθώς σχετίζεται με την ακρίβεια, τη δικαιοσύνη και την αμεροληψία.
Η ANA προσπαθεί να παρέχει ακριβείς, καλές και αξιόπιστες πληροφορίες σε Κείμενο, Εικόνες και Βίντεο. Όπου εμφανίζονται σφάλματα, η ANA θα επιδιώξει να τα διορθώσει έγκαιρα και με διαφάνεια.
Η πλατφόρμα ΑΝΑ περιέχει επίσης ειδήσεις και πληροφορίες από πηγές τρίτων. Η ANA επιδίωξε να προμηθευτεί αξιόπιστο περιεχόμενο από αξιόπιστες πηγές ειδήσεων, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για την ακρίβεια και τις απόψεις που παρέχονται από αυτές τις πηγές στην πλατφόρμα ANA ή σε συνδεδεμένους ιστότοπους.
Το περιεχόμενο που παρέχεται στην πλατφόρμα ANA News Wire, τόσο μέσω της λειτουργίας ειδήσεων ANA όσο και μέσω τρίτων πηγών της, προορίζεται για αποκλειστική χρήση εξουσιοδοτημένων συνδρομητών και συνεργατών. Η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και χρήση του περιεχομένου ANA θα υπόκειται σε νομικά μέτρα. Η ANA επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων της ως προς αυτό.
Η ANA καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπος λειτουργεί και λειτουργεί ομαλά ανά πάσα στιγμή, ωστόσο η ANA δεν φέρει ευθύνη και δεν θα ευθύνεται για περιπτώσεις που ο ιστότοπος είναι προσωρινά μη διαθέσιμος λόγω τεχνικών ζητημάτων που είναι πέρα ​​από τον έλεγχό μας.