Έπιπλα κάμπινγκ για μόνιμους κατοίκους από την Isabella

Έπιπλα κάμπινγκ για μόνιμους κατοίκους από την Isabella

Februar 7, 2023 0 Von admin

Η Isabella διαθέτει δύο λύσεις αποθήκευσης που απευθύνονται ειδικά σε μόνιμους κατοίκους – συγκεκριμένα ένα ντουλάπι και μια μονάδα με συρτάρια. Το ντουλάπι είναι αρκετά ανθεκτικό για να μεταφέρει ακόμη και μια μεγάλη τηλεόραση, η οποία είναι σταθερή, και έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνολικά ή χωριστά.

Αυτό το άρθρο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Isabella και είναι περιεχόμενο επί πληρωμή για διαφημιστές.

Πήραμε μαζί μας στο ταξίδι και το ντουλάπι και τη συρταριέρα και φτιάξαμε αυτό το βίντεο εκεί.

Το ντουλάπι με διπλή πόρτα αντέχει την υγρασία και είναι αδιάβροχο. Ένα στήριγμα κάτω από τη λαβή καθιστά δυνατό να κλειδώσετε το ντουλάπι με λουκέτο ή να το στερεώσετε ενάντια στα παιδιά. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και επομένως αντέχει να στέκεται στην τέντα.

Διαφήμιση (διαβάστε περισσότερα μετά τη διαφήμιση)

Το πλάτος είναι 79 cm, το βάθος είναι 43 cm και το ύψος είναι 85,5 cm. Η προτεινόμενη τιμή είναι 949 DKK, αλλά αυτή τη στιγμή μπορείτε να το αγοράσετε μόνο για 699 DKK.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε ένα Drawer Organizer με 4 συρτάρια για να παρακολουθείτε τα πράγματά σας. Ή στα καλά δανικά – μια συρταριέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έχει και μπορεί να συνδεθεί με πολλές μονάδες συρταριών. Αλλά… αν βγάλεις τα πόδια από πάνω, μπορεί να κρατηθεί στο ντουλάπι. Είναι έξυπνο και αρκετά καλά μελετημένο.

Η τιμή για το Drawer Organizer είναι 449 DKK.

Και τα δύο μπορούν να αγοραστούν μέσω Click & Download Ο ιστότοπος της Ισαβέλλας ή στον τοπικό αντιπρόσωπο κάμπινγκ.

Διαφήμιση (διαβάστε περισσότερα μετά τη διαφήμιση)

Ονειρεύεστε το δικό σας τροχόσπιτο;

Αν ονειρευτείτε την ελεύθερη ζωή στο δρόμο στο δικό σας αυτοκινούμενο, μπορεί κάλλιστα να είναι εφικτό πριν από το καλοκαίρι. Η DanCamper στο Horsens διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από καινούργια και μεταχειρισμένα αυτοκινούμενα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ >>>