Έκλεψε τον οδηγό της Mercedes σε φυγή μετά από σύγκρουση με συνοδούς βενζίνης στο Joburg μετά την απόρριψη των καρτών

Έκλεψε τον οδηγό της Mercedes σε φυγή μετά από σύγκρουση με συνοδούς βενζίνης στο Joburg μετά την απόρριψη των καρτών

März 14, 2023 0 Von admin

Ο άνδρας έφτασε στο πρατήριο καυσίμων της Shell και όταν προσπάθησε να πληρώσει 1 200 R1 για καύσιμα, η τραπεζική του κάρτα απορρίφθηκε. Ξεκίνησε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο.

Ο οδηγός αυτής της Mercedes-Benz καταζητείται από την αστυνομία αφού έπεσε πάνω σε συνοδούς βενζίνης ενώ προσπαθούσε να διαφύγει αφού η τραπεζική του κάρτα είχε απορριφθεί για πληρωμή καυσίμου R1 200. Φωτογραφία: JMPD

Ο άνδρας έφτασε στο πρατήριο καυσίμων της Shell και όταν προσπάθησε να πληρώσει 1 200 R1 για καύσιμα, η τραπεζική του κάρτα απορρίφθηκε. Ξεκίνησε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο.

Πρετόρια – Το Αστυνομικό Τμήμα του Μετρό του Γιοχάνεσμπουργκ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον οδηγό μιας κλεμμένης Mercedes-Benz αφού τη Δευτέρα έπεσε πάνω σε δύο συνοδούς βενζίνης ενώ προσπαθούσε να διαφύγει χωρίς να πληρώσει για το καύσιμο R1 300.

Ο εκπρόσωπος του JMPD, Xolani Fihla, είπε στο IOL ότι μετά τη σύγκρουση, ο οδηγός βγήκε από το πολυτελές σεντάν και διέφυγε πεζός.

«Αξιωματικοί επιχειρήσεων της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Γιοχάνεσμπουργκ παρακολούθησαν μια καταγγελία μιας εγκαταλελειμμένης λευκής Mercedes-Benz στο πρατήριο καυσίμων της Shell στην Main Reef Road και στην οδό Henry Nxumalo στο CBD του Γιοχάνεσμπουργκ», είπε ο Fihla.

«Με την άφιξη των αστυνομικών, βρήκαν το εγκαταλελειμμένο όχημα και από τις πληροφορίες που ελήφθησαν, φέρεται ότι ο άνδρας οδηγός του οχήματος ήρθε στο πρατήριο καυσίμων τη Δευτέρα το πρωί περίπου στις 00:15 π.μ. και γέμισε το όχημα με καύσιμα αξίας R1 242. . Όταν προσπάθησε να σύρει την κάρτα, απορρίφθηκε.“

Ο οδηγός αυτής της Mercedes-Benz καταζητείται από την αστυνομία αφού έπεσε πάνω σε συνοδούς βενζίνης ενώ προσπαθούσε να διαφύγει αφού η τραπεζική του κάρτα είχε απορριφθεί για πληρωμή καυσίμου R1 200. Φωτογραφία: JMPD

Εξασφαλίστηκε λογομαχία μεταξύ του οδηγού και των συνοδών βενζίνης.

Ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει αλλά έπεσε πάνω σε δύο συνοδούς βενζίνης.

«Ο άνδρας οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και διέφυγε πεζός.

«Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο διεξήγαγαν έρευνα οχήματος και ανακαλύφθηκε ότι το όχημα είχε κλαπεί και αναζητήθηκε σύμφωνα με την υπόθεση Benoni SAPS», είπε ο Fihla.

Ο άνδρας που οδηγούσε αυτό το Mercedes Benz καταζητείται από την αστυνομία, αφού έπεσε πάνω σε συνοδούς βενζίνης ενώ προσπαθούσε να τραπεί σε φυγή μετά την απόρριψη της τραπεζικής του κάρτας για πληρωμή καυσίμου R1 200. Φωτογραφία: JMPD

«Ανακαλύφθηκε περαιτέρω ότι το όχημα φέρεται να είχε κλαπεί από ένα κουβάρι σε ένα γήπεδο γκολφ στο Μπενόνι. (Ο κουβάρι) πήρε τα κλειδιά του οχήματος από την τσάντα και πήρε το όχημα χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.»

Το όχημα κατασχέθηκε και κρατήθηκε στη λίρα SAPS για εξακρίβωση.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η JMPD συνέλαβε έναν άνδρας που οδηγούσε κλεμμένο Toyota Land Cruiser VX-R. Το όχημα είχε κλαπεί στο Σάνττον.

Τότε, ο Fihla είπε ότι όταν ο οδηγός είδε την αστυνομία, εγκατέλειψε το ισχυρό όχημα V8 και τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί καταδίωξαν και τον συνέλαβαν.

«Οι αξιωματικοί έλαβαν μια καταγγελία για ένα λευκό Toyota Land Cruiser το οποίο εκλάπη την Τρίτη το πρωί, 7 Μαρτίου, στο Sandton και αναζητήθηκε σύμφωνα με μια υπόθεση Sandton SAPS», είπε ο Fihla.

Οι αστυνομικοί έλαβαν ένα σήμα παρακολούθησης του οχήματος γύρω από την περιοχή Kensington στο Joburg, το οποίο έδειχνε ότι το όχημα εκτός δρόμου ταξίδευε στο R21, προς την κατεύθυνση της Πρετόρια.

«Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το σήμα παρακολούθησης προς τη ράμπα Nellmapius όπου εντόπισαν το όχημα στην κυκλοφορία. Είχε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

«Μόλις ο οδηγός παρατήρησε το περιπολικό των αξιωματικών να πλησιάζει, εγκατέλειψε το όχημα στην άκρη του δρόμου και προσπάθησε να διαφύγει πεζός», είπε ο Φίχλα.

«Οι αστυνομικοί καταδίωξαν και κατάφεραν να συλλάβουν τον ύποπτο. Ο ύποπτος συνελήφθη για κατοχή κλεμμένου οχήματος και κρατήθηκε στο Lyttleton SAPS, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για περαιτέρω έρευνα», είπε.

Το Land Cruiser κατασχέθηκε από αστυνομικούς και κρατήθηκε στη δυτική λίρα SAPS Pretoria για επαλήθευση.

IOL

Αποποίηση ευθύνης ANA NEWS WIRE:
Το Αφρικανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ANA) είναι μια ενσύρματη υπηρεσία ειδήσεων και ως εκ τούτου προσυπογράφει τα υψηλότερα πρότυπα της δημοσιογραφίας, καθώς σχετίζεται με την ακρίβεια, τη δικαιοσύνη και την αμεροληψία.
Η ANA προσπαθεί να παρέχει ακριβείς, καλές και αξιόπιστες πληροφορίες σε Κείμενο, Εικόνες και Βίντεο. Όπου εμφανίζονται σφάλματα, η ANA θα επιδιώξει να τα διορθώσει έγκαιρα και με διαφάνεια.
Η πλατφόρμα ΑΝΑ περιέχει επίσης ειδήσεις και πληροφορίες από πηγές τρίτων. Η ANA επιδίωξε να προμηθευτεί αξιόπιστο περιεχόμενο από αξιόπιστες πηγές ειδήσεων, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για την ακρίβεια και τις απόψεις που παρέχονται από αυτές τις πηγές στην πλατφόρμα ANA ή σε συνδεδεμένους ιστότοπους.
Το περιεχόμενο που παρέχεται στην πλατφόρμα ANA News Wire, τόσο μέσω της λειτουργίας ειδήσεων ANA όσο και μέσω τρίτων πηγών της, προορίζεται για αποκλειστική χρήση εξουσιοδοτημένων συνδρομητών και συνεργατών. Η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και χρήση του περιεχομένου ANA θα υπόκειται σε νομικά μέτρα. Η ANA επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων της ως προς αυτό.
Η ANA καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπος λειτουργεί και λειτουργεί ομαλά ανά πάσα στιγμή, ωστόσο η ANA δεν φέρει ευθύνη και δεν θα ευθύνεται για περιπτώσεις που ο ιστότοπος είναι προσωρινά μη διαθέσιμος λόγω τεχνικών ζητημάτων που είναι πέρα ​​από τον έλεγχό μας.